2777
2789
عنوان

شما شوهراتون موافقن که .....🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 50 پست
 سلام ببخشید  گل دختر اینجا ایرانه ... فرهنگ عرف اصولا این موضوع رو نمی پسنده... اصولا ک ...

مگه با رفتنم چه اسیبی به تعهدم میزنم ؟ من نه اونجا میرقصم نه با پسری حرف میزنم با دوستام میریم یه جشن رفت و امدش هم با ترانسفره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شوهرتون شب چهارشنبه سوری کار داشته باشه و شما هم دعوت بشین به همچین جشنی نمیرید؟

اگه مختلط نبود حتما میرفتم ولی مختلط داریم تا مختلط.

بقیه زن و شوهرن یا یسری پسر جوون و مجرد اینا فرق دارن با هم

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
سرکاره 

آها خوب تو تالار و شوهر هم سر کار... من موقعیت مشابه داشتم و رفتم شوهرمم مخالفتی نداره...حتی یکی دو تا از دوستام همسراشون مثلا پزشک هستن و کشیک دارن ، مجالس مشابه میان دیگه به قول شما پارتی که نیست تالاره شما هم با دوستاتی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید