2777
2789
عنوان

با مرگ عزیز چجوری کنار اومدید

314 بازدید | 35 پست

بچه ها من عشقم چهل و دو روز پیش فوت کرد افسردگی گرفتم بشدت طول روز هیچ کاری نمی کنم حس میکنم دیگه هیچ وقت عاشق نمیشم و هیچ کس برام مثل اون نمیشه

اگه کسی تجربه مرگ عزیز جوونش رو داشته میتونه بهم بگه باید چیکار کنم؟

جلو چشم خودم حالش بد شد خودمون بردیم بیمارستان جنازه تحویل گرفتیم اصلا نمیتونم قبول کنم چند روز قبل مرگش داشتیم‌ در مورد برنامه های تابستونمون صحبت میکردیم آخه چرا این اتفاق باید برا من میفتاد

غم بی پایانم🖤     

تجربه کردم زمان ک بگذره دلت آروم میگیره 

همیشه داغ روی سینت سنگینی میکنه ها 

ولی مجبور میشی ک باهاش کنار بیای

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تسلیت میگم 

اخرین سوگواری باشه براتون 

فقط گریه کن و قران بخون 

ان شاء الله دلتون آرامش بگیره

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

چیشد فوت شد علتش؟ خدا رحمت کنه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

وای خدا صبرت بده...من بعد سه سال تازه عادت کردم عادت که نه.چون هنوزم جلو نظرمه اما دیگه مثل قبل روانی نمیشم..یکسال کامل همش نارحتی داشتم.گریه.اندوه..بهت..و امان از خاطرات که آدمو دیوونه میکنن..بعد یکسال کم کم برگشتم به زندگی

تسلیت میگم🤎

باید تاب آدری کنی..

منم نامزدمو شهریور ۱۴۰۰ از دست دادم

شما رو درک میکنم

خدا قلبتونو آروم کنه🤍🌸

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

وای خدا صبرت بده...من بعد سه سال تازه عادت کردم عادت که نه.چون هنوزم جلو نظرمه اما دیگه مثل قبل روان ...

شما همون دختری بودید که پدرتون فوت شده بود؟

خدا رحمتش کنه

غم بی پایانم🖤     

برای منم پیش اومد ، داستانش خیلی طولانیه .. ازش گذر کردم دوسال بعدش ازدواج کردم الآنم دوتا بچه دارم ولی هنوزم اون روزام یادمه .. هنوزم گاهی وقتا یادش میوفتم ولی همه تلاشمو میکنم تا از فکرش فرار کنم و سرم گرم زندگی خودم بشه

تسلیت میگم🤎باید تاب آدری کنی..منم نامزدمو شهریور ۱۴۰۰ از دست دادمشما رو درک میکنمخدا قلبتونو آروم ک ...

ممنون همچین 

عشق من بخاطر ناراحتی قلبی فوت کرد

نامزد شما چجوری فوت کرد ؟

بعد چند سال بنظرتون عادی میشه؟

غم بی پایانم🖤     

عزیزم هیچ موقع غمش کمرنگ نمیشه فقط گذر زمان رنجش رو کم می‌کنه 

مادر عزیزم از صبح همش میاد جلو چشمم و بی اختیار تمام صورتم جمع میشه و با مشت میزنم به پیشونیم و بی صدا اشک میریزم آخرش پاشدم دو تا قرص اعصاب خوردم. هشت ماهه که رفته و منم هفت ماهه که دارو مصرف میکنم ، هر چی می‌خوام بزارمش کنار نمیشه، امروز دو روزی میشد که نخورده بودم داشتم دیوونه میشدم دیگه

گذشت زمان تنها مرهم این درد بزرگ هست

عین زحمی میمونه که تا ابد خوب نمیشه و هر از گاهی چرک میکنه و سر باز میکنه

یرای خودت سرگرمی مفید ایجاد کن  تا زمان بگذره

روحش شاد

یادش جاودان

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.