2777
2789
عنوان

با مرگ عزیز چجوری کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست

این افسردگی و حال بد واست میشه یه روتین

پنج سال پیش از دست دادم 

افسردگی گرفتم 

دیگه اون آدم سابق نیستم

هیچ هدفی ندارم تو زندگیم 

شادی و خوشبختی واسم بی معنی شده

توی هر لحظه از زندگیم ب یادشم 

مدام بهش فکر میکنم و توی خیالاتم باهاش حرف میزنم

هرشب با گریه میخوابم

گاهی فکر خودکشی میاد سراغم 

صرفا زنده م زندگی نمیکنم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

ممنون همچین عشق من بخاطر ناراحتی قلبی فوت کردنامزد شما چجوری فوت کرد ؟بعد چند سال بنظرتون عادی میشه؟

مرور اون روز حالمو بد می کنه عزیزم ، نمی تونم حتی بیانش کنم.

هنوز عادی نشده .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم پیش اومد ، داستانش خیلی طولانیه .. ازش گذر کردم دوسال بعدش ازدواج کردم الآنم دوتا بچه دارم ...

پس هیچ وقت غمش کامل از بین نمیره درسته؟

من از هر خیابونی که رد میشم یادم میفته اینجا با هم رد شده بودیم این حرفو زده بودیم دیوونه میشم

غم بی پایانم🖤     

گذر زمان انگار فقط ما رو ازشون دورتر می‌کنه

اره دقیقا خیلی عصبیم از دست همه چی از دست زندگی این که هر روز که میگذره خاطراتمون کهنه تر میشه اینکه دیگه هیچ جایی تو آیندم نداره خیلی سخته

غم بی پایانم🖤     

گذر زمان انگار فقط ما رو ازشون دورتر می‌کنه

گذشت زمان باعث میشه به نبودشون عادت کنیم

عادت کنیم به دلتنگی....

عادت کنیم به ندیدن‌‌‌.‌‌....

هعییییی

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

اهان ببخش عزیزم که حالتو بد کردمخیلی غم بزرگه

عزیزم شما غمت تازه ست ، عزاداری کن..تو خودت نریز

الهی که خدا قلبتو آروم کنه🤍

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اره دقیقا خیلی عصبیم از دست همه چی از دست زندگی این که هر روز که میگذره خاطراتمون کهنه تر میشه اینکه ...

من از عمق این عشق بی خبرم،،اما اینو بدون ماها محکومیم به زنده بودن و زندگی کردن،،ماها روحمونو تو این فاجعه از دست دادیم

اما باید قوی باشیم

چقدر سخته

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

گذشت زمان باعث میشه به نبودشون عادت کنیمعادت کنیم به دلتنگی....عادت کنیم به ندیدن‌‌‌.‌‌....هعییییی

من شانزده سال پیش پدرم رو از دست دادن نه اینکه الانم بشیم برا اون اتفاق غصه بخورم ولی برای همیشه منو تبدیل به یه آدم غمگین کرد خیلی رو شخصیتم رو زندگیم رو همه چیم اثر گذاشت 

حتی عشقمم میگفت تو چشت یه غمی هست غمگینی میگفت من شادت میکنم ولی اونم خیلی بدتر غمگینم کرد با فوتش

نمیدونم گناهم چیه

غم بی پایانم🖤     

من از عمق این عشق بی خبرم،،اما اینو بدون ماها محکومیم به زنده بودن و زندگی کردن،،ماها روحمونو تو این ...

خیلی سخته به آدمایی که خوانواده یا عشقشون رو هیچ وقت از دست ندادن غبطه میخورم اونا خیلی خوشبختن با هر شرایطی ولی خودشون نمیدونن

غم بی پایانم🖤     

پس هیچ وقت غمش کامل از بین نمیره درسته؟من از هر خیابونی که رد میشم یادم میفته اینجا با هم رد شده بود ...

نه از بین نمیره مگه اینکه کلا آلزایمر بگیری یا حافظتو از دست بدی

ولی کم کم یاد میگیری چطور با غمش کنار بیای و باهاش زندگی کنی

چیزی که همیشه من تصور میکنم اینه که از کل قلبم جمعش کردم گذاشتمش توی یه صندوقچه روی یه طاقچه تو قلبم

هنوزم هست ولی دیگه پخش و پلا نیست ، گاهی وقتا درش رو باز میکنم و عطرش میپیچه ولی دوباره درش رو میبندم و همه چی برمیگرده به روال سابق و انگار که فقط یه وسیله تزئینیه

پادکست سوگ مجتبی شکوری رو گوش بده