2777
2789
این فکر شماست بچه ها الان فقط باید در آرامش به بازی کردن فکر کنن

صحنه های جنگ رو که نشون نمیده

بچه های خیلی کوچیک که احتمالا چیز زیادی از محتوای سرود متوجه نشن و اصلا بهش توجه نکنن

بچه های بزرگتر هم خودشون از حرفای اطرافیان و به لطف فضای مجازی که بهش دسترسی دارن درمورد جنگ کلی میدونن

این سرودا هم جنبه حماسی دارن تاثیر منفی نمیذارن

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج) بفرستید💚🌱

والا من خودم مجردم ولی به چشمم می دیدم برادر کوچیکم چقدر استرس میکشه تلویزیون ایرانو کلا از برق کشید ...

نمی دونم با چه درک و فهمی میان این اراجیف میگن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خودم مجردم ولی به چشمم می دیدم برادر کوچیکم چقدر استرس میکشه تلویزیون ایرانو کلا از برق کشید ...

منم دختر عموم خواهرش اومده بودن خونمون تلویزیون خاموش بود که استرس نگیره 

عاشق نقاشی ام

چرت و پرت شده همش برنامه ایرانی عوقش میاد ادم

چرا عزیزم ؟

بچه من ۳ سالشه تا ساعت ۲ که پویاست میبینه عالیه

مسواک زدن و تمیز کردن اتاقشو ورزش کردنو خیلی چیزای دیگه یاد گرفته خدایی چیز بدی ندیدم تا حالا

افتضاحه حتی برا بچه هامنکه فیلم دانلود میگنم میریزم تو فلش براش

برنامه های خوبم داره 

البته شبکه نهال بهتره 

پویا از صبح تا ظهر هست نهال بعد از ظهر میاد همون کانال

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بعضیا چنان میگن جنگ انگار تروریست ها ریختن تو شبکه 

۲ تا سرود واسه ایران میخونه دیگه 

ولی برنامه های آموزنده خیلی داره

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️

اصلا نداره همش هدف دارو و برای شست و شوی مغزی بچه هاست

چه هدفی؟ چه شستشوی مغزی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چرا عزیزم ؟بچه من ۳ سالشه تا ساعت ۲ که پویاست میبینه عالیهمسواک زدن و تمیز کردن اتاقشو ورزش کردنو خی ...

عزیزم اینا رو که قطعا از خودتون یاد گرفته مثل بچه ی من که پویا یا کلا شبکه ی کارتون خیلی نمیبینه چ داخل چ خارج ولی همه ی اینا رو از خودمون یاد گرفته اما بچه ی برادرم بیست و چهاری پای پویا نشسته ی توالت رفتنشم درست نمیره