2777
2789
بچه هاتون محکم بار بیارید

محکم یعنی چی؟ چه ربطی داره؟

چرا یه بچه ۷ساله باید بدونه جنگ چیه ؟

اصلا می تونه بفهمه؟

می تونه تجزی تحلیل کنه تو ذهنش؟

می تونه نترسه و محکم باشه در مقابل جنگ؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبا خیلی بهتره بعد از ظهر دیگ شورشو در میارنواقعا بچه رو چه به این فضاهر اتفاقیم میفته بچه ک نباید ب ...

ما صبحا خوابیم ظهرا نگاه می کنه برعکس 

ماهوارمون مشکل پیدا کرده ب اجبار میذاریم روش

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
صبا خیلی بهتره بعد از ظهر دیگ شورشو در میارنواقعا بچه رو چه به این فضاهر اتفاقیم میفته بچه ک نباید ب ...

والا تو همین تاپی‌ ۴نفر منو ریپ کرون که بچتو شجاع بار بیار بزار ببینه محکم بشه

اینا واقعا چی فکر می کنن درمورد بچه؟

اصلا خودشون بچه دارن؟

اگه دادن که خدا به بچه هاشون رحم کنه با این طرز فکر مادراشون

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
که تهش باکلی فوبیا و مشکلات روانی بزرگ شه؟ کاش کمی تحقیق کنیم بعد حرف بزنیم

تحقیق نمی کنن به جهنم 

کاش یکم دلسوزی مادرانه داشته باشن

گرچه من فکر نمی کنم اینا بچه داشته باشن این حرفا از کسی که حس مادری تجربه کرده باشه بعیده

کی دیگه پویا میبینه دیگه محتوای نداره

دختر من جز پویا چندتا شبکه کودک دیگه هم داریم ولی خودش پویا دوست داره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه های من برنامه هایش خدایی خیلی خوبه سارا اردک خانوم دکتر کوچک جت ا پست چی ماشا با پویا نو ورزش می ...

بچه های منم خونه رو مرتب میکنن با اون شعر لباسارو جمع کنیم برای من خیلی خوب شده از اسباب بازی جمع کردن راحت شدم

حالا سوال استاتر صدای شبکه بود هی کشش بدید هااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا تو همین تاپی‌ ۴نفر منو ریپ کرون که بچتو شجاع بار بیار بزار ببینه محکم بشهاینا واقعا چی فکر می ک ...

بخدا بچه من ترسیده 

صدا میشنوه میگه اسرائیل حمله کرد؟؟؟؟

انقد براش توضیح دادم و سعی کردم از فضا دورش کنم ک الان بهتره

بچه با استرس میخوابید میگفت اگ حمله کنن تو بمیری چی؟من نمیخوام بمیرم نمیخوام تو بمیری

خب ک چی؟؟؟؟؟؟روان بچه بهم بریزه ک شجاع بشه

واقعا خدا رحم کنه بهشون

تحقیق نمی کنن به جهنم کاش یکم دلسوزی مادرانه داشته باشنگرچه من فکر نمی کنم اینا بچه داشته باشن این ح ...

والا من خودم مجردم ولی به چشمم می دیدم برادر کوچیکم چقدر استرس میکشه تلویزیون ایرانو کلا از برق کشیدیم....