2777
2789
من دیگه نمیذارم بچم ببینه اینقدر درمورد جنگ سرود می خونن و حرف می زنن استرس می گیره آخه بچه رو چه به ...

اون تایم بعد از ظهره

از ۲ به بعد برای نوجوانان

منم اون تایم نمیزارم پسرم ببینه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

چندتا سرود حماسی به بچه ها استرس وارد نمیکنه اتفاقا باعث میشه بیشتر به وطن شون علاقمند بشن و احساس پ ...

این فکر شماست 

بچه ها الان فقط باید در آرامش به بازی کردن فکر کنن

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بچگی باید بچه جنگی بار بیاد ترسو و بزدل نشه

واقعا فکرت اینه؟

خودت بچه داری؟

استرس هیچ بچه ای رو شجاع بار نمیاره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من دیگه نمیذارم بچم ببینه اینقدر درمورد جنگ سرود می خونن و حرف می زنن استرس می گیره آخه بچه رو چه به ...

اره واقعا مزخرفه 

منم اجباری می ذارم پسرم ببینه

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
جم جونیور بزار ببینه

ماهواره نداریم 

براش کارتون دانلود کردم اونا رو می بینه

اره واقعا مزخرفه منم اجباری می ذارم پسرم ببینه

براش کارتون دانلود کن بریز تو فلش بزار ببینه

ی بنده خدایی تو فامیل میگف چقد اخبار و این سرود جنگی میخونن بچه استرس میگیره بعد دیدیم میشینه با داییش فیلمای اکشن میبینه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

صبا خیلی بهتره بعد از ظهر دیگ شورشو در میارن

واقعا بچه رو چه به این فضا

هر اتفاقیم میفته بچه ک نباید بفهمه