خب چیکار کنن؟ بشینن یهو برن رو هوا؟ مگه جنگ تن به تن بود که در رفتن؟ بی انصاف بیو ناغافل میزد کاری ه ...
کسی روی هوا نمیرفت . تقریبا ۹۰ درصد حتی صدای پدافندو از نزدیک نشنیدن. یکسایی بودن مثل کوچه جلویی و عقبی ساختمونی که زدن اونها حق دارن برن
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
این همه شهید شدن داری میگی کسی نمیرفت روی هوا؟ داری جدی میگی اینا رو؟ اون بی ناموس معلوم میکرد که کج ...
احتمالش از ۱ صدم درصد کمتر بود کسی موشک بخوره به خونه اش. کلا ۶۰۰ ۷۰۰ تا خونه اسیب دیدن از بین چند میلیون خونه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️