2777
2789
نمیدونم از شهرستانی هایی که ۲۴یی زنگ میزدن تهرانی ها که بیاید و از تهرانی هایی که در رفتن بپزس

خب چیکار کنن؟ 

بشینن یهو برن رو هوا؟ 

مگه جنگ تن به تن بود که در رفتن؟ 

بی انصاف بیو ناغافل میزد کاری هم از دست عوام بر نمی اومد 

حرف تو وقتی صدق میکنه که جنگ مثل جنگ ایران و عراق بود 

خدا..

خب چیکار کنن؟ بشینن یهو برن رو هوا؟ مگه جنگ تن به تن بود که در رفتن؟ بی انصاف بیو ناغافل میزد کاری ه ...

کسی روی هوا نمیرفت . تقریبا ۹۰ درصد حتی صدای پدافندو از نزدیک نشنیدن. یکسایی بودن مثل کوچه جلویی و عقبی ساختمونی که زدن اونها حق دارن برن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی روی هوا نمیرفت . تقریبا ۹۰ درصد حتی صدای پدافندو از نزدیک نشنیدن. یکسایی بودن مثل کوچه جلویی و ع ...

این همه شهید شدن داری میگی کسی نمیرفت روی هوا؟ 

داری جدی میگی اینا رو؟ 

اون بی ناموس معلوم میکرد که کجا رو قراره بزنه؟ 

ببین من نه تهرانیم نه کسی از عزیزام توی تهرانن که جوششو بزنم 

ولی حرف شما رو درک نمیکنم 

خدا..

این همه شهید شدن داری میگی کسی نمیرفت روی هوا؟ داری جدی میگی اینا رو؟ اون بی ناموس معلوم میکرد که کج ...

احتمالش از ۱ صدم درصد  کمتر بود کسی موشک بخوره به خونه اش. کلا  ۶۰۰ ۷۰۰ تا خونه اسیب دیدن از بین چند میلیون خونه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چرت و پرت شده همش برنامه ایرانی عوقش میاد ادم

دیگه تو اینو‌ نگی چی بگی سایبری

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
خیلی از خونواده ها بچه دارن بچشون میبینه

والا

ما ترجیح میدیم بچه هامون پویا بیین تا کارتونای جنسی ماهواره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
چرا عزیزم ؟بچه من ۳ سالشه تا ساعت ۲ که پویاست میبینه عالیهمسواک زدن و تمیز کردن اتاقشو ورزش کردنو خی ...

من نگفتم بده قشنگم 

منظورم این جذابیت نداره

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷