2789

شاید تلویزیون یا انتن مشکل پیدا کرده اگه زیاد پیش میاد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کی دیگه پویا میبینه دیگه محتوای نداره

چرت و پرت شده همش برنامه ایرانی 

عوقش میاد ادم

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خیلی از خونواده ها بچه دارن بچشون میبینه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

چرا نداشته باشه عزیزم ؟ 

صبح مخصوص کودکه 

صبحانه خوردن و سلام کردن ' اسباب بازی جمع کردن

آقا خرگوشه ' ماشا و کلی برنامه ک بچم دوست داره 

من دیگه نمیذارم بچم ببینه 

اینقدر درمورد جنگ سرود می خونن و حرف می زنن استرس می گیره آخه بچه رو چه به این حرفا

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
من دیگه نمیذارم بچم ببینه اینقدر درمورد جنگ سرود می خونن و حرف می زنن استرس می گیره آخه بچه رو چه به ...

اون برای نوجوانه بعد از ظهر به بعد پخش داره 

صبحا مخصوص کودکه

بچه های ما میبینن

اتفاقا امن ترین محتوا رو برای بچه ها داره

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

من دیگه نمیذارم بچم ببینه اینقدر درمورد جنگ سرود می خونن و حرف می زنن استرس می گیره آخه بچه رو چه به ...

چندتا سرود حماسی به بچه ها استرس وارد نمیکنه اتفاقا باعث میشه بیشتر به وطن شون علاقمند بشن و احساس پیروزی و امنیت کنن

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

از بچگی باید بچه جنگی بار بیاد ترسو و بزدل نشه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️