2777
2789

استارتر فقط درمورد صدا سوال پرسید بعضیا باید اثبات کنن وطن فروشن 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه عالیه و آموزنده بچم زبان انگلیسیم یاد گرفت. حیف ماهوارم سوخته

خداروشکر دیگه مشکل انگلیسیم حل شد

عادت داریم هرچی برای خودمونه تخریب کنیم هرچی برای اونور بالا ببریم

همه چی نسبیه جم جونیورم بینهایت تبلیغات داره

کاش اینا دسته ای مهاجرت کنن ایرانو پاک کن از وجود هرچی خائن و ترسو که شستشوی مغزی شدن توسط ماهواره و فضای مجازی بعد انگ شستشوی مغزی به شبکه پویا میزنن که انقدر محتوای مناسب و آموزشی داره 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اصلا نداره همش هدف دارو و برای شست و شوی مغزی بچه هاست

خب برنامه هدف دار اگر هدفش بالا بردن ارزش وطن باشه  آشنا کردن بچها با مفهوم وطن

چه ایرادی داره بچه های ما قراره همین خاکو آباد کنن

عزیزم اینا رو که قطعا از خودتون یاد گرفته مثل بچه ی من که پویا یا کلا شبکه ی کارتون خیلی نمیبینه چ د ...

چه برنامه داخلی چه خارجی بچه باید به اندازه تماشا کنه بچه ای که بقول شما بیست چهاری پای تی وی باشه معلوم خانواده براش به درستی وقت نذاشته

که تهش باکلی فوبیا و مشکلات روانی بزرگ شه؟ کاش کمی تحقیق کنیم بعد حرف بزنیم

فوبیا رو اونی میگیره که مادرش میگه وای جنگ شد وای گرونی شد وای بدبخت شدیم . نه برنامه ای که از رشادت شجاعت ایثار و فداکاری میگه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واقعا فکرت اینه؟خودت بچه داری؟استرس هیچ بچه ای رو شجاع بار نمیاره

حرف شجات و رشادت استرس اور نیست . حرف ترس استرس اوره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان من و تو که توی جنگ بزرگ نشدیم و این چیزا رو ندیدیم بزدل شدیم؟ ترسو شدیم؟

نمیدونم از شهرستانی هایی که ۲۴یی زنگ میزدن تهرانی ها که بیاید و از تهرانی هایی که در رفتن بپزس