کاش میشد زنها هم مثل مردها دو تا شوهر داشتن. روزی که یکیش دیگه دوستت نداره، اون یکی دوستت داشته باشه و پشتت باشه. بخدا با این شوهرهایی که ما داریم، یه دونه کافی نیست
چه از لحاظ مالی، چه عاطفی. یه روز عاشقه،یه روز متنفره ازمون. از این گرمی سردی دیگه خسته شدم. توان ندارم دیگه.
دقیقا منم منظورم همینه دنیا خیلی بی رحم شده هیچ کس ب فکر کس دیگهنیست تو تنهایی خب تصمیمت چیه میخوا ...
نه، من چندین ساله فقط خودمو دارم. در ظاهر همه رو دارما، ولی عمیقأ کسی رو ندارم. حتی ازدواج هم کردم، اما بازم تنهام و فقط خودمو دارم. اما گاهی صبرم تموم میشه و میترکم. الان از اون موقع هاست..
آقایون هم خب مشکلات خودشون رو دارن همسرم منم میبینی دو هفته قربون صدقم میره بعد ی هفته چنان میره ت ...
این که طبیعیه. اما این که این چرخه، زود زود عوض بشه، بازم طبیعیه؟ مثلا دو ساعت حالش خوب باشه، دو ساعت عصبانی باشه ، دو ساعت غمگین. همشم بی دلیل.(شایدم دلیل داره و من نمیدونم)
نه، من چندین ساله فقط خودمو دارم. در ظاهر همه رو دارما، ولی عمیقأ کسی رو ندارم. حتی ازدواج هم کردم، ...
شاید باورت نشه اما من دقیقا همین حال شما رو داشتم تهش پیدا شدن فرشته های نجاتی که اومدن گفتن تو بهترینی تو حیفی تو معرکه ایی به خداوندیه خدا همون آدم بلایی سرم آورد که الان دوست دارم برگردم ب دوره ایی که حس تنهایی داشتم ولی دیگه نمیشه. خواستم بهت بگم اشتباه منو نکن تنها بمون حس تنهایی رو داشته باش اما رو آدما حسابی باز نکن اگر دوستی پیدا کردی هم تایپ خودت بسم الله اگر نه خودتو با لین آدمای منفعت طلب نابود نکنی