2777
2789
عنوان

کاش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 19 پست
دقیقا منم منظورم همینه دنیا خیلی بی رحم شده هیچ کس ب فکر کس دیگه‌نیست تو تنهایی خب تصمیمت چیه میخوا ...

نه، من چندین ساله فقط خودمو دارم. در ظاهر همه رو دارما، ولی عمیقأ کسی رو ندارم. حتی ازدواج هم کردم، اما بازم تنهام و فقط خودمو دارم. اما گاهی صبرم تموم میشه و می‌ترکم. الان از اون موقع هاست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقایون هم خب مشکلات خودشون رو دارن همسرم منم میبینی دو هفته قربون صدقم می‌ره بعد ی هفته چنان می‌ره ت ...

این که طبیعیه. اما این که این چرخه، زود زود عوض بشه، بازم طبیعیه؟ مثلا دو ساعت حالش خوب باشه، دو ساعت عصبانی باشه ، دو ساعت غمگین. همشم بی دلیل.(شایدم دلیل داره و من نمی‌دونم)

نه، من چندین ساله فقط خودمو دارم. در ظاهر همه رو دارما، ولی عمیقأ کسی رو ندارم. حتی ازدواج هم کردم، ...

شاید باورت نشه اما من دقیقا همین حال شما رو داشتم تهش پیدا شدن فرشته های نجاتی که اومدن گفتن تو بهترینی تو حیفی تو معرکه ایی  به خداوندیه خدا همون آدم بلایی سرم آورد که الان دوست دارم برگردم ب دوره ایی که حس تنهایی داشتم ولی دیگه نمیشه. خواستم بهت بگم اشتباه منو نکن تنها بمون حس تنهایی رو داشته باش اما رو آدما حسابی باز نکن  اگر دوستی پیدا کردی هم تایپ خودت بسم الله اگر نه خودتو با لین آدمای منفعت طلب نابود نکنی