2777
2789
عنوان

مهندسی معماری یا مهندسی عمران

26 بازدید | 1 پست

من امسال میخوام برم دانشگاه آزاد مشهد یا تهران غرب بخونم خودم به نرم افزار کامپیوتر علاقه دارم میخوام مهندس نرم افزار شم ولی بابام میگه تو استان ما ( سیستان و بلوچستان) بازار کار نداره و بهتره بری مهندسی معماری بخونی و چون میخوام مستقل شم بازار کارش برام تو اولویته دوستام به طرز مشکوکی همشون یا دارن مهندسی معماری میخونن یا عمران حتی رتبه برترای مدرسمون اونایی که معماری میخونن میگن بیا معماری ولی اونایی که عمران میخونن میگن معماری نرو بازار کارش اشباعه بیا عمران از طرفی بابای خودم بیست ساله تو همین حوزه ست البته اون مهندس عمرانه و پروانه نظام مهندسی داره تو اداره بنادر کار میکنه و بهم میگه اگه معماری بخونم نونم تو روغنه و برام کار زیاد هست تو شهرمون چون شهرمون داره توسعه پیدا میکنه و بخاطر موقعیتش کلی پروژه مسکونی و شخصی غیربومی و بومی داره بابام میگه عمرانم خوبه ولی دردسر داره و به عنوان یه دختر تو محیط کاری مردونه سختت میشه الان خودم موندم کدومو برم و حرف کیو باور کنم؟

سلام عزیزم بستگی به ذوق هنریت داره معماری سازه طراحی داخلی ترکیبی که هوش خلاقیت زیادی میخواد هم طیف هنری میتونی تجربه کنی هم یازه ای اما عمران طیف هنری نداره ببین با کدوم اوکی تری سفت سخت خشک یا هنری