بچها من دختر غیر مذهبی بودم که باهمسر مذهبی ازدواج کردم و خانواده ثروتمندی دارم تو تاپیک های قبلی توضیح دادم همسرم خانواد معمولی تری هستن بااینکه اوایل ازدواجمون خونه خرید من راضی نشدم اونجا برم اومدم کنارخونه ی مامانمم که بابام بهم داد تا نزدیک مامانمم باشم و متاسفانه بیماری تو قطبی دارم که باکمک همسرم درحال درمانه من خیلی این روزا به خدا اعتقاد پیدا کردم داشتم از حسم تو تاپیک قبلی میگفتم یهویی یه خانم شروع کرد فحش دادن شوهرت بخاطر پولت اومده درحالی که جفتمون کارمند هستیم همسرم شغل ازادهم داره مادرم پدرم از دلخوشی به من پول میدن خب بچشونم مگه کار اشتباهیه؟ ولی این خانم هرچی رسید گفت حتی بیماری منم مسخره کرد خیلی دلم شکسته خیلی ناراحت انگار غصه تمام قلبموگرفت من فقط داشتم خداروشکر شکر میکردم منو تو مسیر درست قرار داد!مگه اصلا بده خانوادت حمایت کنن من گفتم همسرم ماشینو عوض کرد تو قسط کمکش کردم این خانم گفت نههه تو داری باج میدی اینا مگه بده به همسرت کمک کنی!؟؟؟ اصلا حرفاشو درک نمیکنم خیلی قلبم گرفته😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱