2777
2789
عنوان

دلم شکست

2755 بازدید | 27 پست

بچها من دختر غیر مذهبی بودم  که باهمسر مذهبی ازدواج کردم و خانواده ثروتمندی دارم تو تاپیک های قبلی توضیح دادم همسرم خانواد معمولی تری هستن بااینکه اوایل ازدواجمون خونه خرید من راضی نشدم اونجا برم اومدم کنارخونه ی مامانمم که بابام بهم داد تا نزدیک مامانمم باشم و متاسفانه بیماری تو قطبی دارم که باکمک همسرم درحال درمانه من خیلی این روزا به خدا اعتقاد پیدا کردم داشتم از حسم تو تاپیک قبلی میگفتم یهویی یه خانم شروع کرد فحش دادن شوهرت بخاطر پولت اومده درحالی که جفتمون کارمند هستیم همسرم شغل ازادهم داره مادرم پدرم از دلخوشی به من پول میدن  خب بچشونم مگه کار اشتباهیه؟ ولی این خانم هرچی رسید گفت حتی بیماری منم مسخره کرد خیلی دلم شکسته خیلی ناراحت انگار غصه تمام قلبمو‌گرفت من فقط داشتم خداروشکر شکر میکردم منو تو مسیر درست قرار داد!مگه اصلا بده خانوادت حمایت کنن من گفتم همسرم ماشینو عوض کرد تو قسط کمکش کردم این خانم گفت نههه تو داری باج میدی اینا مگه بده به همسرت کمک کنی!؟؟؟ اصلا حرفاشو درک نمیکنم خیلی قلبم گرفته😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر حرف آدمی که ملوم نیس کیه از کجا اومده، تو چه خانواده و محیطی بزرگ شده اینجوری خودتو ناراحت نکن

آدما میان هر حرفی بدون فکر از دهنشون درمیاد و ب اینکه ممکنه حرفشون دل یه نفرو بشکنه توجه نمیکنن و بی اهمیت رد میشن و میرن..پس بنظرم شما هم اهمیت ندی

من کلی انرژی منفی به شما بدم شما فراموش میکنی شماروهم مسخره کنم به شوهرتم انگ بزنم؟

اره بابا همین بغل یه کاربره ردی سر یه سوال برگشت بهم گفت تو دلت سیاه نشستی بابات بمیره از تاپیکات مشخصه چه ادمی هستی خدا الهی بچه بهم نده اگر مثل تو بود و فلان

این در حالیه که نصف تاپیکام دعا برای بابامه و اصلا سوال من به چرت و پرتا ی ایشون ربطی نداشت به جون همون بابام که اگر جز همین ثانیه بهش دیگه فکر بکنم

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

ایشالله بابات سلامت باشع همیشه عقده ایی ان دیگه

دقیقا بابا ولشون کن این سایتو و کاربراشو جدی نگیر جز همون تعداد محدود ادمای خوب

مرسی عزیزم امین

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

2790
2778
2791
2779
2792