2777
2789
عنوان

نامزدای شما هم همینجورن❓😅

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 43 پست
الان اون جوابتو دیدم ببخشیدشرایطمون ایناست ۳ ساله همو میشناسیم ولی ۱ ساله تو رابطه ایمرابطمون لانگه ...

به نظرم صرفا به کیک تولد هم کافیه،خواستی کادو هم بگیری یه چیز سبک و ساده مثلا ماگ، کتاب، جا سوییچی رو همه پیشنهاد میدن اما من زیاد خوشم نمیاد، عطر ماشین که گرون هم نباشه. 

کادو گرون نگیریااا

دقیقااا، چرا؟ بعد تولدتون چکار میکنه؟

معمولا چون میخواد مثلا سوپرایز کنه و خودش خیلی ذوق میکنه این شکلی میشه 

مثل یکی که میخواد یه کار باحال انجام بده قبلش هی آلارم میده 😂😂

به خاطر خوش ذوق بودن خودشه در واقع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم صرفا به کیک تولد هم کافیه،خواستی کادو هم بگیری یه چیز سبک و ساده مثلا ماگ، کتاب، جا سوییچی ر ...

چی بگیرم در کل

رابطمون لانگه باید پست کنم براش

قطعا هرچی بگیرم رو کادوی خودم تاثیر داره 

چرا وقتی نزدیک تولدت میشه اینطوریه

عزیزم بالا هم گفتم خودش آدم با ذوقیه، وقتی یه کاری هم برا من میخواد بکنه چون سعی میکنه با ذوق انجامش بده قبلش هی آلارم میده 

کلا این شکلیه وقتی بدون مناسبت هم مثلا یه چیز باحال برام بخره قبلش هی آلارم میده

چی بگیرم در کلرابطمون لانگه باید پست کنم براشقطعا هرچی بگیرم رو کادوی خودم تاثیر داره

عزیزم اگر اینجوری لانگید که قرار نیست روز تولدش بیاد شهر شما که هیچییی 

بذار اگر قرار به کادو پست کردن واسه تولد باشه اون استارتشو بزنه. من بودم چیزی نمیگرفتم. اینو منی دارم بهت میگم که ادعا دارم تو رابطه خیلی سیاست بلدم 

چی بگیرم در کلرابطمون لانگه باید پست کنم براشقطعا هرچی بگیرم رو کادوی خودم تاثیر داره

اون جمله اخرتم کلا اشتباهه، من اینجا زیاد دیدم دخترایی که اول کادوی خوب دادن ولی تولد خودشون با یه کادوی ساده مواجه شدن یا اصلا کادویی دریافت نکردن. اون پولو بذار خودت روز تولدت برا خودت کادو بخر

عزیزم اگر اینجوری لانگید که قرار نیست روز تولدش بیاد شهر شما که هیچییی بذار اگر قرار به کادو پست کرد ...

اخه اگه من فقط تبریک گفتم اونم فقط تبریک گفت چی و کادویی چیزی نداد 

از طرفی میگم فرصت خوبیه برا محک زدنش چون فاصله تولدمون کلا دو ماهه و اول اون تولدشه 

اگه من براش چیزی پست کنم و دو ماه بعد اون فقط تبریک بگه نشون میده باید کات کنم یا اگه مثلا ی کار بهتر کرد نشون میده قدردانه

حالا ممکن هم هست طرف شما خودش آدم خوش ذوقی باشه

نمیدونم کلا ادمی نیست زیاد اهل کادو‌ و سوپرایز باشه ولی چون بهش گفته بودم مناسبت ها برام مهمه و به هاطر من اهمیت میده مطمئنم اینم یه کاری میکنه 

اخه اگه من فقط تبریک گفتم اونم فقط تبریک گفت چی و کادویی چیزی نداد از طرفی میگم فرصت خوبیه برا محک ز ...

خب اونم کادو نده، خیالت راحته که تو هم نداده بودی پس توقعی نیست مخصوصا سال اول رابطه،حالا از سال دوم رابطه دوست داشتی محک بزنی بده 

عزیزم بالا هم گفتم خودش آدم با ذوقیه، وقتی یه کاری هم برا من میخواد بکنه چون سعی میکنه با ذوق انجامش ...

نامزدا  کلا از روی احساسات و عشق کار انجام میدن ،برعکس شوهرا🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛