2777
2789
عنوان

نامزدای شما هم همینجورن❓😅

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 43 پست
خب اونم کادو نده، خیالت راحته که تو هم نداده بودی پس توقعی نیست مخصوصا سال اول رابطه،حالا از سال دوم ...

یعنی بنظرت اگه اون کادو نده و هیچ کاری نکنه کلا اوکیه و غیرطبیعی نیست؟ چون حس میکنم ی کم خسیسه ولی مطمئن نیستم

مثلا گشنش باشه ی بارم تاحالا از بیرون برا خودش غذا سفارش نداده همش  خودش ی چیزی میپزه میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بنظرت اگه اون کادو نده و هیچ کاری نکنه کلا اوکیه و غیرطبیعی نیست؟ چون حس میکنم ی کم خسیسه ولی م ...

اصلا اینکه الان ذهنت درگیر موضوعی مثل کادوئه غلطه، باید ببینی چقدر برای دیدار حضوریت اشتیاق داره و تلاش میکنه. اکه کلا برنامه ای برای دیدنت نداره حیف انرژی وقلبت که 

اصلا اینکه الان ذهنت درگیر موضوعی مثل کادوئه غلطه، باید ببینی چقدر برای دیدار حضوریت اشتیاق داره و ت ...

برنامه نداره و کلا شرایطشم نداره اصلا و راهمون به شدت دوره جوری که تو ۱ روز نمیشه اومد شهرمون ولی خب دوسم داره نمیدونم چجوری بگم 

یعنی بنظرت اگه اون کادو نده و هیچ کاری نکنه کلا اوکیه و غیرطبیعی نیست؟ چون حس میکنم ی کم خسیسه ولی م ...

بعدم عزیزم،کلا برای دوست پسر پول خرج کردن کار درستی نیست، اونم لانگ. همیشه این پیش فرض رو داشته باش که مثلا میری یه دستبند برا دوست پسرت میگیری اون دستش میکنه بعد یه مدت که کات شدین میره با یه دختر سر قرار همون دستبندی که تو بهش داده بودی رو میپوشه که خوشتیپ به نظر بیاد مخ دختره رو بزنه.

اینو یادت باشه. پول واسه پسر خرج نکن وقتی هنوز خودشوبهت ثابت نکرده 

بعدم عزیزم،کلا برای دوست پسر پول خرج کردن کار درستی نیست، اونم لانگ. همیشه این پیش فرض رو داشته باش ...

مرسی گلم 

من کلا خیلی بی تجربه ام و خیلیم از خیانت و نرسیدن به هم میترسم و کلا زندگیم رو هواست از اورتینک

مرسی گلم من کلا خیلی بی تجربه ام و خیلیم از خیانت و نرسیدن به هم میترسم و کلا زندگیم رو هواست از اور ...

فقط توصیه ام اینه رابطه ای که در عمل چندان جدی نیست رو واسه خودت جدی نکن