بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا همه بعد از پریودی تا ۳ سال فک کنم باز قد میکشن دختر شما که هنوز پریود نشده اصلا نگران نباش فقط در کنارش شیر زیاد بخوره هر شب یه لیوان شیر اگر میتونه ورزش هایی مثل والیبال و بارفیکس بره خیلی خوبه من خودم تو بچگی همه اینکارا رو کردم الان قدم ۱۷۰
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
بعد از پریودی هم بلند میشن؟ من خودم بعد از پریودی دیگه رشد نکردم
والا معمولا تا ۲ یا ۳ سال رشد میکنن البته بستگی به طرف داره من که رشد کردم
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
باور میکنی ۷روزه از ۱۵۸ شد ۱۵۹ ازوقتی جدی گرفتم پی قدش البته دوران بلوغ هست ویال ال ارژنین هم میدم ...
تا وقتی صفحات رشدش باز باشه قدش رشد میکنه بسته بشه دیگه رشد نمیکنه میخوای برو عکس از مچ دستش بگیر ببین سن استخوانیش چنده صفحاتش بازه یا نه
آره عیب نداره والیبال بره ورزش های کششی هم خیلی خوبه شیر و لبنیات بخوره شبا اره ساعت ۹ بخوابه که ساعت ۱۰ در خواب عمیق باشه این ساعت هورمون رشد ترشح میکنه
نگرانم نباشید