golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 عنوان شما هم وقتی با یکی حرف میزنید 62 بازدید | 5 پست مثلا فکر کنید نیم ساعت با دوستاتون درباره موضوعات مختلف صحبت میکنید بعد از اتمام بحث و اینا بازم توی ذهنتون به اون حرفا فکر میکنید و ذهنتون درگیر میشه یا اون حرفارو یادتون میره؟اخه من وقتی با دوستام تو کتابخونه صحبت میکردم خیلی ذهنم درگیر میشد لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن 1404/04/27 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بامابخند عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 822 منم همینطورکلاتوذهنم شاید از ده سال پیش حرف بیاد که چرا گفتم چرانگفتم
golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 منم همینطورکلاتوذهنم شاید از ده سال پیش حرف بیاد که چرا گفتم چرانگفتم اره منم مثلا با دوستم سر یه موضوع ساده اختلاف نظر داشته باشمتوی ذهنم تا دوروز بعد بحث رو ادامه میدم لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
mishe77 عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 611 منم این طورم بعد یمدت ازهمون آدما فاصله میگیرم شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست
golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 منم این طورم بعد یمدت ازهمون آدما فاصله میگیرم دقیقا منم وقتی با بقیه خیلی حرف میزنم بعدش دیگه ازشون خوشم نمیاد لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
بامابخند عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 822 دقیقا منم وقتی با بقیه خیلی حرف میزنم بعدش دیگه ازشون خوشم نمیاد دقیقا مخصوصا اگه حرفای قبلیتو به روت بیارن