2777
2789

اگه خودت نخوای کلا نمیشه، هرکی هرچی بگه و هرکاری کنه 

اگه با برنامه خودت موفقی اصلا مشاور نگیر 

در حد چند جلسه نهایت که فقط نکته بگه 

ولی اگه کلا سردرگمی و  نمیدونی چی کار باید کنی ی مشاور خوب ( تاکید می کنم خوب) بگیر 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

آزمون بزن ببین در چه وضعی

اگه با برنامه خودت خوب پیش میری و درصدات اوکیه دیگه هیچی

موفقیت صرفا داشتن مشاوره نیست

من هم با مشاور بودم هم بی مشاور همه چی ب خودت و استمرارت بستگی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خودت نخوای کلا نمیشه، هرکی هرچی بگه و هرکاری کنه اگه با برنامه خودت موفقی اصلا مشاور نگیر در حد ...

الان دارم برا قلمچی میخونم روزی حدود چهار تا پنج ساعت برای هر درس وقت میزارم و روزی یه درس میخونم و حدود ۴۰ تا تست البته کتاب نگرفتم از سایتا میزنم بنظرتون اوکیه؟

آزمون بزن ببین در چه وضعیاگه با برنامه خودت خوب پیش میری و درصدات اوکیه دیگه هیچیموفقیت صرفا داشتن م ...

آره اتفاقا دارم برا قلمچی میخونم 

نمی‌دونم واقعا خیلی سردرگمم نمی‌خوام کم بزارم

الان دارم برا قلمچی میخونم روزی حدود چهار تا پنج ساعت برای هر درس وقت میزارم و روزی یه درس میخونم و ...

داری بقچه خوانی می کنی که واسه کنکور کاملا غلطه 

به جای اینکه ی روز ی درس رو چهارساعت بخونی 

با همین ساعت مطالعه ات شروع من چهار درس یا حداقل سه درس خوندن 

آروم آروم ساعت مطالعه ات رو ببر بالا ( هیجانی پیش نرو ک یهو ده ساعتش کنی) 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

الان دارم برا قلمچی میخونم روزی حدود چهار تا پنج ساعت برای هر درس وقت میزارم و روزی یه درس میخونم و ...

فکر کنم روش خوندنت درست و خوب نباشه ولی ساعت مطالعه خوبه برای تابستون کم کم زیادش کن

من خودمم ی مدت اینجوری بودم بعدش مشاور گرفتم ی مدت روشمو تغییر دادم

داری بقچه خوانی می کنی که واسه کنکور کاملا غلطه به جای اینکه ی روز ی درس رو چهارساعت بخونی با همین س ...

اووو واقعا اشتباهه؟

پس چطوری بخونم

تازه دوز سومه که دارم میخونم

داری بقچه خوانی می کنی که واسه کنکور کاملا غلطه به جای اینکه ی روز ی درس رو چهارساعت بخونی با همین س ...

آخه یکی از مشکلاتم اینکه نمی‌خوام تو یه روز چند تا درس بخونم احساس میکنم قاطی میکنم 

اووو واقعا اشتباهه؟پس چطوری بخونمتازه دوز سومه که دارم میخونم

فدای سرت عزیزم 

از فردا درستش کن 

اره، و حتما ساعت خوابت رو منظم کن تو تابستون و است بزن

هیچ وقت هم ناامید نشو و فکر نکن واای چقدر عقبم و دیره

ای بابا پس چیکار کنم

کاش میشد نینی سایت ویس داد😂😭💔

باید هر رپز چند درس متفاوت بخونی که هم خسته نشی و تنوع داشته باشه هم همه درسارو پیش ببری

چه رشته ای هستی ببینم میتونم کمک کنم یا چی

آخه یکی از مشکلاتم اینکه نمی‌خوام تو یه روز چند تا درس بخونم احساس میکنم قاطی میکنم

مقاومت در برابر تغییر طبیعیه منم اینطور بودم دقیقا

ولی میتونی درستش کنی 

اتفاقا بعدا میفهمی چقدر اینطوری بهتره

طبیعیه، همه اولش اینطوری فکر میکنن 

اما فقط ی توهمه، ی بازی ذهنه که میخواد گولت بزنه