بنظرتون یه همسر خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
باید چیکار کنه چیکار نکنه؟
یه همسر باید چه جوری باشه چه خصوصیاتی داشته باشه؟
ممنون میشم
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
بحث آسیب نیست، اصلا وسط این همه خانوم چه موضوع جذابی برای شما هست!
تنهام
به جز اینجا جای دیگه ای برای حرف زدن ندارم
من هیچوقت پام رو از گلیمم درازتر نمیکنم
چی بگم والازیاد خودتو درگیر اینجا نکن،تمرکزتو بذار رو خودت و پیشرفتت
چشم
چه خوب منم دانشجو حسابداریم میتونم ازتون سوال بپرسم در این باره برای بازار کار؟
بله حتما
توانایی اجاره کردن خونه داری؟درسته اخلاق و اینا مهمه،ولی زندگی یه حداقل هایی میخواد
والا تا ۱۸ سالگی که بچه بودم همش میرفتم مدرسه
بعدش ۴ سال رفتم دانشگاه
بعدشم ۲ سال درگیر سربازی بودم
از ۲۵ سالگی شروع کردم به کار کردن
تو این ۱ سال یه پراید خریدم
همین