2777
2789
عنوان

ویژگی های یه همسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 55 پست
خونه نهولی تو شرکت کار میکنم درآمدم ۲۲ تومنه

توانایی اجاره کردن خونه داری؟

درسته اخلاق و اینا مهمه،ولی زندگی یه حداقل هایی میخواد

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری؟

لیسانس حسابداری دارم ولی تو خط تولید کار میکنم

دو سال تو خط تولید کار کنم ارتقا شغلی میگیرم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

من از تنهایی اومدم اینجا اگه دو تا دوست داشتم اینجا نبودم

چی بگم والا

زیاد خودتو درگیر اینجا نکن،تمرکزتو بذار رو خودت و پیشرفتت

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

بحث آسیب نیست، اصلا وسط این همه خانوم چه موضوع جذابی برای شما هست!

تنهام 

به جز اینجا جای دیگه ای برای حرف زدن ندارم 

من هیچوقت پام رو از گلیمم درازتر نمیکنم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

چی بگم والازیاد خودتو درگیر اینجا نکن،تمرکزتو بذار رو خودت و پیشرفتت

چشم

چه خوب منم دانشجو حسابداریم میتونم ازتون سوال بپرسم در این باره برای بازار کار؟

بله حتما

راستی معیار های هرکسی هم فرق داره

با نظرسنجی اینجا اصلا نمیتونی بفهمی طرف مقابلت چی میخواد

یکی با پای پیاده هم تورو میخواد،یکی میگه بنز نباشه کنسله

لیسانس حسابداری دارم ولی تو خط تولید کار میکنمدو سال تو خط تولید کار کنم ارتقا شغلی میگیرم

عه منم رشتم حسابداری😁

توانایی اجاره کردن خونه داری؟درسته اخلاق و اینا مهمه،ولی زندگی یه حداقل هایی میخواد

والا تا ۱۸ سالگی که بچه بودم همش میرفتم مدرسه

بعدش ۴ سال رفتم دانشگاه

بعدشم ۲ سال درگیر سربازی بودم 

از ۲۵ سالگی شروع کردم به کار کردن 

تو این ۱ سال یه پراید خریدم 

همین