2777
2789
عنوان

ویژگی های یه همسر خوب

566 بازدید | 55 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

باید کم کم به فکر ازدواج و تشکیل خانواده باشم

بنظرتون یه همسر خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

باید چیکار کنه چیکار نکنه؟

یه همسر باید چه جوری باشه چه خصوصیاتی داشته باشه؟

ممنون میشم 

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو نی نی سایت نباشه

من به کسی آسیب نزدم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

منظورت خودت باید چطوری باشی  🤔یا  ویژگیهای همسر آینده ت منظورته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من به کسی آسیب نزدم

بحث آسیب زدن یا نزدن نیست😂

پسری که بیاد نینی سایت جای خواهر ماست

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

خونه و کار داری؟

خونه نه

ولی تو شرکت کار میکنم درآمدم ۲۲ تومنه

ببین حتما کسیو پیدا کن ک دوستت داشته باشه این خیلی مهمه بعد طرز تفکرتون مثل هم باشه خدت میدونی از چ کسی خوست مباد تایپت باش سفید دوس داری نری سبزه بگیری مثاله البته 

دیگ مثلا اخلاقیات بهم بخوره و

بستگی به شخصیت خودتون داره معیار هاتون چیه؟

مثلا تحصیل کرده ای باید اونم باشه دیگه

قیافت خوبه اونم باید در حد تو باشه 

نمیدونم برای هرکسی به چیزی مهمه

مثلا من شخصی که همسر من باشه باید درآمدی داشته باشه 

خونمون مستقل از همه باشه 

ماشین داشته باشه برای رفاه دوتامون میگم نه اینکه  بگم شاسی بلند باشه نه 

تحصیل کرده باشه 

خوش قیافه همین.

بحث آسیب زدن یا نزدن نیست😂پسری که بیاد نینی سایت جای خواهر ماست

من از تنهایی اومدم اینجا 

اگه دو تا دوست داشتم اینجا نبودم