2777
2789
عنوان

ویژگی های یه همسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 55 پست
ببین حتما دنبال زن شاغل نباشاگر هستی بعدش نباید بگی دیگه کار نکن و از این حرفاولی از نظر مالی بهتره ...

چشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بابام شهرستان دو تا زمین داره ( قیمت جفتش میشه ۴ ملیارد ) میگه میفروشم واست خونه میخرم ولی من ۶ تا ...

چرا درگیری

معیارا سلیقه ای هست یه وقت میبینی یکی خوشکلی براش مهمه یکی نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر وپسری که میخان باهم ازدواج کنن باید بدونن بعدازدواج اولویت اولبرای همدیگه باشن

بهم وفادار باشن 

این گوشی بلای زندگیا شده توش مخفی کاری درنیارن

بهم احترام بزارن 

جلو خانواده ها هوای همدیگه رو داشته باشن

ایناخیلی سادست ولی واقعا جوونا بهش کم توجهی میکننومدتی بعداز اینکه رفتن زیر یه سقف میبینن که یه چیزی انگار کمه وبه مشکل میخورن

درضمن پسرایی که وابسته به مادرشونن اول این وابستگی رو کم کنن بعد ازدواج کنن چون این وابستگی میتونه زندگیشو متلاشی کنه

چرا درگیریمعیارا سلیقه ای هست یه وقت میبینی یکی خوشکلی براش مهمه یکی نه

دقیقا

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

سلام من اصلا جواب آقایون رو نمی‌دم تو نی نی سایت. اما توام جای برادرم خواهرانه کمکت میکنم. یک احترام ...

سلام خیلی ممنونم از شما

دختر وپسری که میخان باهم ازدواج کنن باید بدونن بعدازدواج اولویت اولبرای همدیگه باشنبهم وفادار باشن ا ...

خیلی ممنونم واقعا

چرا نرفتین بخش حسابداری؟

چون سابقه کار میخاست نداشتم