2777
2789
عنوان

ویژگی های یه همسر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 55 پست
والا تا ۱۸ سالگی که بچه بودم همش میرفتم مدرسهبعدش ۴ سال رفتم دانشگاهبعدشم ۲ سال درگیر سربازی بودم از ...

عادیه خیلیا اینجورین

ولی خب بهتره کمی دست نگه داری،الان ازدواج کنی کجا میخواید زندگی کنید؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

سلام من اصلا جواب آقایون رو نمی‌دم تو نی نی سایت. اما توام جای برادرم خواهرانه کمکت میکنم. 

یک احترام. چه خانوم چه آقا باید احترام همسرشون رو نگر دارند 

دو اعتماد. از همون اول بهم اعتماد داشته باشید اعتماد که باشه نصف زندگی و بردید.

تعهد که از همش مهم تره حتی بحثی دعوایی کنن بازم دلش پیش همسرشه

یه همسر خوب مهربونه قدر همسرش و می‌دونه تو هر شرایطی هوای شوهرش و داره با بقیه مردان مقایسش نمیکنه؛ به قول خودمون شوهر دوسته شوهرش و تو اولویت قرار میده و البته که شوهر هم باید اولویتش اون باشه قبل از خانوادش.  مهمون نواز هست به خانواده همسرش مثل خانواده خودش احترام میزاره یه همسر حمایت گر هست 

از نظر رابطه عاطفی و جنسی برای شوهرش کم نمیزارع چون هرچی رابطه عاطفی پایدار تر  احتمال خیانت کم تر 

به شوهرش مشکوک نیست گوشیش رو چک نمیکنه کنترل گر نیست چون می‌دونه مرد ها از این دسته زنا فرارین. بهش آزادی میده که گاهی اوقات با دوستاش وقت بگزرونه 

وابسته شوهرش نیست واسه زمان خودش ارزش قاعله 

با هر بحث و دعوایی سری به خانوادش خبر نامیده بد شوهرش و پیش مادرش نمیگه و رفیق باز هم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا به این سن برا دخترا میگن هنوز زوده بچه ای !!!! اونوقت تو ک پسری .. ازت خونه ماشین و کار خوب توقع دارن !!!! کلا خودشونم معلوم نیس چند چندن  !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بنظر من تفاهم‌ خیلی مهمه. میل جنسی در یک سطح مهمه. فرهنگ خانواده ها بشدت مهم و تاثیرگذاره. پخته و عاقل بودن طرف مقابل . روحیات مثل درونگرا و برونگرا بودن. من با تجربه ۷سال زندگی مشترک ک بسیار تلخم بود میگم همه این موارد بسیار در خوشبختی ادم تاثیر میزاره. 

لطفا لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم جون عزیزتون خیانت نکنید

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بنطر من با این گرونی و اجاره ها زوده . مگر اینکه خانواده خودت یا همسرت خونه بدن عروسی بگیرن  حمایت کنن بعدها . وگرنه فقط داغون میشی . بزار ۳۰ سالت بشه هم  تجربه زیاد میشه بالاخره دستت میاد  چه زنی مناسبه ،هم اوضاع مالی ردیف تر میشه .  اصلا اون موقع شاید نطرت یه چیز دیگه بود مثل بالا رفتن از دیواره میری بالاتر میفهمی منطره چه فرق داره  پشت دیوار چی بوده 

عادیه خیلیا اینجورینولی خب بهتره کمی دست نگه داری،الان ازدواج کنی کجا میخواید زندگی کنید؟

بابام شهرستان دو تا زمین داره ( قیمت جفتش میشه ۴ ملیارد ) 

میگه میفروشم واست  خونه میخرم 

ولی من ۶ تا خواهر دارم 

درست نیست این کار 

من قبول نمیکنم

اون ۶ تا خواهرم تو زمین ها سهم دارن 

چرا باید همش به من برسه؟ 

بابام اراده کنه یه خونه خوب واسم میخره 

ولی من نمیخام 

درست نیست همش واسه من باشه

پس خواهرام چی

خودم خونه میخرم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

اول رو خودت کار کن 

اول اینکه شغل مناسب ،شرایط مستقل شدن 

اخلاقت خوب باشه ،اهل حلال و نماز باشی 

به طرفت پایبند و متعهد باشی 

برای همسر آیندت هم خانواده خوب ،ظاهر موجه ومتعهد و اگه شاغل باشه که خیلی خوبه

بنظر من تفاهم‌ خیلی مهمه. میل جنسی در یک سطح مهمه. فرهنگ خانواده ها بشدت مهم و تاثیرگذاره. پخته و عا ...

هر کدومو بخوای بشناسی راهی براش هست .. بجز میل جنسی !! ک اونم بعد باهم بودن مشخص میشه ! نمیشه بگی خودشون میدونن ! درین مورد نمیشه فهمید . خیلی از طلاق ها هم برا همین مورده . ک زن حتی بهانه دیگه میاره نمیگه مرده میلش کمه !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خونه نهولی تو شرکت کار میکنم درآمدم ۲۲ تومنه

ببین حتما دنبال زن شاغل نباش

اگر هستی بعدش نباید بگی دیگه کار نکن و از این حرفا

ولی از نظر مالی بهتره سطحشون به شما نزدیک تر باشه

یه پیشنهاد با این تعاریفی که از خودت کردی دوتا چشم داری چهارتا چشم قرض بگیر یکی تو این دورو زمونه ...

یعنی خوب یا بد؟

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم