سلام ینفر اومد پیویم گفت ما مدل جوراب میخوایم و اینا حقوقش ۲۵ تومنه نمونه فرستاد عکس یه زن حتی با چهره اش گفت اگه الکی بود عکس خواهرم نمیفرستادم آره به جون بچم و اینا مریض نیستم که اینا که بخوام بگم خیلی طولانی میشه و بهم گفت تو چت ایمن اگه پرمیوم باشی عکس چهره و اینا سانسور میشه و نمونه داد من خرم باور کردم و فرستادم و دیگه داشت عکسا به جای باریک میکشید که مثلا میگفت از پشت باشه یخورده هم چاک باسنت معلوم باشه سانسور کنه اینا من احمقم دوباره اعتماد کردم گفتم اینهمه عکس دادم خب دیگه خلاصه دوباره گفت لای باسن باز کن سانسور شه😐😐😐 دیگه ایندفعه به خودم اومدم از چت جی پی تی پرسیدم و گفت احتمال زیاد کلاهبرداریه اینارو بپرس و اینا که من پرسیدم همش میپیچوند و فیش داد که احتمالا فیکه که دیگه سین نزد و چت رو طرفه پاک کرد تروخدا بگین چیکار کنم من هنوز تهدید نشدم ولی میترسم کمکم کنین راهنمایی کنین بر چی میخواسته واقعا حتی آیدی شخصیش داد عکس یه زن و شوهرش بود الان من همه این عکسارو دارم چیکار میتونم کنم
عکسا ک میتونه از انیستا بردار پرررره کلی عکس زن شوهر با انوع ژشت ها
اون عکسارو هم میخاد خ و د ا ر ضا یی کنه احتمالا میگفته نگران نباش تهدید اینا نمیکنه. کلی عکس لخت پاتی ریخته آلات دیگ قرن تهدید گذاشته
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این
نه تلکرام ایزانی نیس نمیشه پیدا کرد. جرم ها. زنا جنایت جاسوسی یت بزحایی حساس ناموسی برسه باشه . اوق ایران ب کشوری ک سرور تلکرام داره ایمیل میزنه تا طرف پیدا کنن
نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها حسرت ها آرزو ها و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این
من میگم اینارو جایی نذاره آخه خدا لعنتش کنه استرس دارم پس اون عکساعم احتمالا کسایی بودن که مثل من گو ...
نه جایی نمیذاره نگران نباش واسه خودش میخواسته.