2777
2789

من ی ساعت مچی سفارش داده بودم اونم 4 دی از کرمان به کرج

7 دی بارکد براش خورده بود الان میبینم که از تخمین تحویل هم ی روز گذشته و این آقا هنوز بسته رو تحویل پست داده بهونشم اینه که اداره پست تعطیل بوده!

گزینه ای هم برا کنسل کردن نداره تا حالا همچین چیزی برا شما پیش اومده پولو برگشت میدن؟

من فرزند آریایی ام، از تبار کوروش کبیر، نه کینه با اعراب دارم، نه غرورم اسیر تعصب است.👑

با پشتیبانی باید تماس بگیری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

باید پشتیبانی بگی

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق داره .چند روزه پست تعطیله.

عزیزم به نطرم مدارا کن و صبر کن.اونم از نون خوردن ننداز جریمه میشه.

هوای همو داشته باشیم این چند رور

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خب حق داره .چند روزه پست تعطیله.عزیزم به نطرم مدارا کن و صبر کن.اونم از نون خوردن ننداز جریمه میشه.ه ...

نه اتفاقا من به همشون 5 میدم ولی اداره پست که همه روزه بازه فقط جمعه ها تعطیله

آخه من چند تا چیز دیگه هم گفته بودم از مشهد و اصفهان اونا همشون سر موقع بدستمون رسید فقط این یکی مونده

من فرزند آریایی ام، از تبار کوروش کبیر، نه کینه با اعراب دارم، نه غرورم اسیر تعصب است.👑

نه اتفاقا من به همشون 5 میدم ولی اداره پست که همه روزه بازه فقط جمعه ها تعطیله آخه من چند تا چیز دیگ ...

چی بگم خاهر.میبینی که وصع مملکتو.

به خودش بگو چند روز دیگه هم صبر میکنی بعد به پشتیبانی میگی.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین پست کرج مشکل داره

من از قشم سفارش میدم و همزمان از تهران

اونی که از قشم سفارش دادم همیشه زودتر از تهرانیه میرسه دستم

الانم که چند روز کل مملکت تعطیل بود صبور باش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
دیگه وقتی بارکد خورده یعنی تو پست دست آقا نیست که

آخه وقتی بارکد رو میزنم میگه که تولید بارکد به منزله تحویل به پست نمی باشد سایت پستم اینو میگه

نه پیش نیومده ولی با سلام تا ۷ روز که محصول به دستت رسیده بعد از ثبت رضایتت پولتو به فروشنده میده در ...

اها ممنون منم تیکت ثبت کردم ببینم چی میشه

ببین پست کرج مشکل دارهمن از قشم سفارش میدم و همزمان از تهراناونی که از قشم سفارش دادم همیشه زودتر از ...

آخه هنوز از اداره پست کرمان خارج نشده که برسه کرج