2777
2789
عنوان

کلاهبرداری تلگرامی

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 40 پست
وا چرا شلاق داره یعنی چی😐چه ربطی به من داره

ببخشید عکس از باسن فرستادی برای طرف و ما تو حکومت جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم 

معلومه شما هم محاکمه میشی 

اگه این نوع مدل مجاز بود ک خودشون انجام میدادن

....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عکس از باسن فرستادی برای طرف و ما تو حکومت جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم معلومه شما هم محاکمه م ...

تو مطمئنی اطلاعاتت کامله؟ چون داری جلوی منو میگیری نرم شکایت کنم و بهشون میگم گفته سانسور صورت میگیره اینا

کجاش عجیبه عزیز؟😂 عکس لختی دادی دیگه

من توی شرایطی قرار گرفتم که فریب خوردم نه اینکه بخوام کاری کنم که برام دردسر بشه  اگر نمی‌تونی درک کنی و فقط دنبال سرزنش و تحقیر کردن منی لطفاً دیگه پیام نده آدم سالم توی این شرایط کمک می‌کنه نه اینکه زخم بزنه

من توی شرایطی قرار گرفتم که فریب خوردم نه اینکه بخوام کاری کنم که برام دردسر بشه اگر نمی‌تونی درک ک ...

دارم میگم خودت محکوم میشی چه فریب خورده باشی چه نباشی، بخاطر خودت میگم، قاضی فقط به عکس برهنه توجه میکنه

کجاش عجیبه عزیز؟😂 عکس لختی دادی دیگه

همین رو میگم 

بری ب قاضی بگی من عکس لختی دادم به اونه که اون سانسور کنه که من مدل این جور چیزا بشم 

خو قاضی از همون جایی ک عکس بدی دارت میزنه 

ایشون فک کنم تو ایران زندگی نمیکنه 

اسی ایرانی؟!

اگه ایران نیستی میتونی پیگیر باشی😂

....