2777
2789
عنوان

نظرتون

94 بازدید | 18 پست

بچه ها من هر خواستگاری دارم نکات منفیش رو که میبینم کلا زده میشم. حالا خواستگاری دارم معلمه خومه ماشین داره خییلی عاشق صبور پیگیر متعهده.

اما متعصب سیاسی مذهبی هست اوایل همش میگفت حسودم و غیرتی و کسی نگات نکنه.. حالا دیگه غیرتی و متعصب بودنش درست شده 3 ماهه اما الان که وضعیت جامعه اشوبه همش استوری های سیاسی افراطی میذاره و خیلی بدم میاد ازین.

الان 26 27 سالمه. ازینکه ردش کنم میترسم بله بگم هم میترسم

خر نباش ردش کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاسی مذهبی به سمت مخالف مردمه همین الان بزار کنار بعداا از روی خودتم رد میشه ادما بلید اعضای یکدیگر باشند حس همدردی خیلی مهه ذات خیلی مهه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
گیرکردم

چه گیری کردی؟

حقوق انچنانی که نداره

اخلاق نداره

شعور نداره

از نظر سیاسی هم که کلا تعطیله

چه چیزی باعث میشه گیر کنی؟

ببخشید ولی فک میکنم اون چیز حماقته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
سیاسی مذهبی به سمت مخالف مردمه همین الان بزار کنار بعداا از روی خودتم رد میشه ادما بلید اعضای یکدیگر ...

درود به تو

خانواده نمیذارنخودمم نمیخوام یه مرد مهربون خوب رو رد کنم اما نمیتونم با این چیرا هم کنار بیامبه خودک ...

تو واقعا مریضی

خودتو به دکتر نشون بده

به این لات و لوت هار میگی مرد خوب مهربون؟😂

مرد خوب مهربون پسفردا یه مهمونی رفتی باهاش یه پسر تو مهمونی نگات کرد چنان با پشت دست بخوابونه تو دهنت که دندوناتو یکی یکی از معدت در بیارن

اونموقع میفهمی کی مرد خوبه

چه گیری کردی؟حقوق انچنانی که ندارهاخلاق ندارهشعور ندارهاز نظر سیاسی هم که کلا تعطیلهچه چیزی باعث میش ...

منم با این جنبه سیاسیش صددرصد مخالفم

اما دارم میگم صبوره متعهده پیگیره مسیولیت پذیره مهربونه اهل ابراز محبته خانوادش محترمن

این ویژگیها کمه

منم با این جنبه سیاسیش صددرصد مخالفم اما دارم میگم صبوره متعهده پیگیره مسیولیت پذیره مهربونه اهل ابر ...

خیلی کمه وقتی غیرتی و احمقه و پول نداره

تو فک میکنی جبهه سیاسی طرف مهم نیست ولی زندگی تو ایران سیاسیه

نفس کشیدنت سیاسیه

وقتی با اون سیاست موافقه که میگه زن کشتزار مرده و اگر زن ازش نافرمانی کنه حق داره بزنتش و بکشتش، دیدگاهش به تو هم همونه

تو واسش ابزار و کشتزاری بیش نیستی

با همچین ادمی فقط ادمی شبیه خودش خوشبخت میشه اگه یکی بدش بیاد روزی سی بار سکته میکنم و برمیگرده

موافقم. بحث کردیم باهم اما جواب نمیده. درعین حال گفته اصلا کاری به اعتقاد سیاسیت ندارم و اصلا حرف نمیزنم راجع بهش

اما شروع کرده استوری گذاشتن

2790
2778
2791
2779
2792