2777
2789
عنوان

چکاب در بیمارستان میلاد

138 بازدید | 5 پست

میخوام براتون بگم چقدر این بیمارستان ضعیفه

من حقیقتا اصلا از خدمات تامین اجتماعی تو درمان استفاده نکردم

بدلیل فشار مالی تصمیم گرفتم برای خدمات برم میلاد

بماند که وقت گرفتنش چه داستانیه

رفتم بیمارستان بعد از کلی معطلی و دردسر رفتم پیش دکتر بماند من مطب خانم دکتر نبویان رفتم و کامل به اخلاقش مسلطم

گفتم اومدم برای چکاب گفتن آزمایش و سونو مینویسم پاپ اسمیر باید بری بیرون کیت نداریم

خنده دارترین قسمت ماجرا اینکه پزشک کیت پاپ اسمیر که از هر ۵ تا مریض حداقل ۳ تا بهش نیاز دارن نداره

دکتر عمومی هم میتونست برام آزمایش و سونو بنویسه 

دکترها کاملا تاجرن و بسیار آدمهای پولکی هستن چون اگر وجدان داشتن میگفتن کیت بیمارستان با هزینه در اختیار مریضها بزاره نه بره مطب فقط ۸۰۰ تومن پول نمونه گیری بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای عمل صفرا رفتم  همه چی عالی بود

خصوصا بخش بستری و پزشکها و پرستارها

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من برای عمل صفرا رفتم همه چی عالی بودخصوصا بخش بستری و پزشکها و پرستارها

تا عالی از نظر شما چی باشه یکی میبینی با کمترین امکانات میگه عالیه و راضیم یکی هم با همون خدمات ناراضی

تا عالی از نظر شما چی باشه یکی میبینی با کمترین امکانات میگه عالیه و راضیم یکی هم با همون خدمات نارا ...

عالی یعنی اولا سواد و سطح پزشک خیلی بالا بود. دوما به خاطر اینکه نوزاد ۳ ماهه شیرخوار داشتم، بهم اتاق اختصاصی دادن و بچه پیش از عمل و بعد از اون، با خیال راحت کنارم بود.

سوم اینکه تا درخواست کردم، شیردوش برقی از بخش نوزادان برام فرستادن و مشکلات شیردهیم برطرف شد. 

چهارم اینکه پرستارهای شیفت خصوصا سوپروایزر، بسیار دقیق و باهوش بودن، حتی در زمینه پخش غذا برای مریض دقت نظر داشتن چه برسه سر زدن و دارو دادن.

پنجم اینکه شیوه بستری و چکاپ قبل از اون در کمتر بیمارستانی اجرا میشه، قلب و ریه و ...اول بررسی میشه. چیزی که حتی در بیمارستانهای خصوصی کمتر وجود داره.

ششم اینکه هر خواسته ای در اتاق عمل داشتم بدون بداخلاقی قبل و بعدش اجرا شد. من روی پوشش حساس بودم و پرستارها خیلی دقت کردن.

هفتم بحث رعایت بهداشت و پروتکلهای بهداشتی که حتی ب ای نظافت اتاق هم صحیح و علمی اجرا شد

از بررسی های پزشکی پیش از عمل هم ریز به ریز رضایت دارم با وجود اینکه بیمارستان بسیار شلوغه!

من سابقه بستری توی بیمارستانهای خصوصی و دولتی رو هم داشتم. قیاس کردم که گفتم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟