2777
2789
عنوان

متاهل با تجربه

3567 بازدید | 215 پست

سلام عصر همگی بخیر

بنظرتون راضی بشم به جلوگیری با روش طبیعی

مدتیه همسرم دائما نق میزنه و میگه از ک اندوم دیگه خسته شدم احساس قبل رو بهم نمیده از طرفی هم من میگم ن و همین باعث بحثمون شده

مزاجشم جوربه که معمولا رابطمون زیاده و قصد بچه نداریم

با این حساب چیکار کنم بنظر شما

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓

حتمن حتمن قرص ال دی بخور

ایودی هم بزار اما ایودی به تنهایی ریسکه ،درکنارش قرص بخور

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که ۱۵ ساله طبیعی جلوگیری داریم و به مشکل نخوردیم

ولی در کل خیلی پر ریسکه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ما که ۱۵ ساله طبیعی جلوگیری داریم و به مشکل نخوردیم ولی در کل خیلی پر ریسکه

بچه داری؟

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه داری؟

بله

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اگه تجربه ی منو. میخوایالان اومدم باشگاه دنبال بچه سومی 🥴

بهترین جواب و پست،کوتاه،کامل،گویا و قاطع!احسنت..

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....