سلام بچه من تازه رفتم تو بیست سال افراد فامیل بهم طعنه میزنن میگن پیر دختر شدی باید ترشی بندازیمت بخدا انقد گفتن احساس پیر دختری میکنم خیلی گریم میگیره
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چقد بی ادبن نرو تو جمعشون بگو تا به حایی نرسم شهر نمیکنم مث شما خوبه تنها هنرتون بچه پس انداختنه ...
اتفاقا من با شما مخالفم. فکر میکنم آدم باید خوشگل کنه و بهترین لباساشو بپوشه و بره تو جمعشون و اعتماد به نفس از سر و کله ش بریزه تا این حرفا براش بی اثر باشه
آدمهای فضول همه جا هستن ولشون کن کمتر رفت و آمد کن مردم بیکارن نمیدونن چیکار کنن گیر میدن به دیگران آخه 20سالگی اوج نوجونیه از الان گرفتار زندگی متاهلی بشی که چی من فکر میکنم بعضیا که متاهلن به مجردا حسودیشون میشه و میگن ازدواج کن تو دلشون میگن ازدواج کن مثل ما بدبخت شو