2777
2789
عنوان

توردخدابه دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 81 پست
اینکه اقتدار همسرتون جلو بچه ها حفظ میکنین عالیه اما تو خلوت خودتون بهش گوشزد کنین که از این برخوردش ...

چقدر خوب جمله بندی کردین حتما همین طوری بهش میگم   کانال تنهامسیر آرامش روگفتن   اگه کانال دیگه ای هست الان درخواست میدم برام بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدی تایپیکی که منو نفرین میکنه لایک میکنه بعد میخوای خدا به دادت برسه مگه من چیکارت کردم که راضی به همچین چیزی واسه کسی هستی ؟

خدا گفته هرچی برا کسی بخوایذ همونو برای خودتون میخواد خیلی مراقب باشید

بدرود😊

خوب باش ولی ساده نه🎀

چی شده عزیزم من چی رولایک کردم ؟چرابایدکسی شمارونفرین کنه

طرف منو نفرین کرده لایک کردی تو پست اون قتلا

درحالی که من اشتباهی روش ریپلای کرده بودم🙂‍↔️❤️‍🩹

خوب باش ولی ساده نه🎀

طرف منو نفرین کرده لایک کردی تو پست اون قتلادرحالی که من اشتباهی روش ریپلای کرده بودم🙂‍↔️❤️‍🩹

ببخشید واقعا متوجه نشدم من فقط پست گذاشتم که دروغه وچنین چیزی نیست الانم دیدم پلیس اطلاعیه دادکه کذب هست ویه پست دیگه هم گذاشتم که درجواب اون خانم که هستن متاسفانه خانواده شوهرهایی که باهم میرن توی یک تیم ویک نفرروضایع می کنن که ارسال نشد چون تاپیک قفل شده بود الان میرم چک‌میکنم ببینم چی رولایک کردم

طرف منو نفرین کرده لایک کردی تو پست اون قتلادرحالی که من اشتباهی روش ریپلای کرده بودم🙂‍↔️❤️‍🩹

رفتم دیدم عزیزم من جوابم‌نیومدچون تاپیک قفل شده بود نفرین رونخواستم لایک کنم لایک من برای قسمت دوم حرف اون خانم بودکه هستن کسانی که به ناحق یک نفرروتنها می کنن وبهش می‌تازند ومتاسفانه پسرشون که میشه همسر طرف هم میره توتیمشون بازهم شرمنده بایدنگاه می کردم تاپیک قفل نباشه بتونم توضیح بدم که برای شما سو تفاهم نشه ان شاءالله زندگیت سرشار ازآرامش باشه ببخش  

ببخشید واقعا متوجه نشدم من فقط پست گذاشتم که دروغه وچنین چیزی نیست الانم دیدم پلیس اطلاعیه دادکه کذب ...

عزیزم🥹چقدر مهربونی اخه منم کاربریتو قبلا دیده بودم هنگ کردم که لایک کرده بودی 😔

میفهمم سر همین چیزای نینی سایته که من به ازدواج فک نمیکنم 

ولی اون خانوم خیلی عجیب بود من اول فک کردم همونیه که کامنتشو خونده بودم و حق به عروس داده بود بعد دیدم اون نیست اما بازم نباید همچین چیزی میگفت حداقل میگفت ربطش به کامنت من چیه 

خوب باش ولی ساده نه🎀

رفتم دیدم عزیزم من جوابم‌نیومدچون تاپیک قفل شده بود نفرین رونخواستم لایک کنم لایک من برای قسمت دوم ح ...

میتونی لایک برداری عزیزم موردی نداره🫂اون خانوم داشت منو نفرین میکرد و اصلا منظورش عروسه نبوده😑

خوب باش ولی ساده نه🎀

عزیزم🥹چقدر مهربونی اخه منم کاربریتو قبلا دیده بودم هنگ کردم که لایک کرده بودی 😔میفهمم سر همین چیزا ...

حق داری شرمنده ان شاءالله یه ازدواج عالی داشته باشی فقط تا میتونی با هم فرهنگ وهمشهری خودت ازدواج کن زندگی های موفق هم کم نیستن باچشم باز بروتوزندگی ازالان هم چندتا کانال انتخاب همسر.و معیارهای ازدواج وخودشناسی  ..عضوشو یادبگیری چطوری انتخاب کنی به چه چیزهایی دقت کنی مثل ما دورازجون کور واردزندگی نشو موفق باشی