خانم من همین الان تو نینی سایت عضو شدم که این پیامو بذارم
یعنی چی که همسرتون بچههاتون رو کتک میزنه؟ و شما وایمیسید اونجا از همسرتون دفاع میکنید به بچههاتون میگید باباشونو اذیت نکنن؟ این چجور مادر پدر کردنی برای بچهست؟ به چه حقی با چه رویی دست رو بچه بلند میکنه اون شوهرتون؟ و شما چجور مادری هستید که میتونید کتک خوردن بچه هاتونو ببینید؟ این چجور مردی هستش که معلمه ولی بچههای خودشو کتک میزنه؟ وقتی به بچههای خودش رحم نمیکنه با بچه مردم چه رفتاری داره؟ جلوی شوهرتون وایسید بگید حق نداره دست رو بچه بلند کنه دست بچه هاتونو بگیرید برید خونه مادرتون من نمیدونم هرکاری شده بکنید که این قضیه ادامه پیدا نکنه یعنی چی که مرد گنده که مثلا معلم هم هست نمیتونه خودشو کنترل کنه و بچه رو کتک میزنه!!!!! خدا چجوری به دادتون برسه وقتی شما برای درد بچه های خودتون هیچکاری نمیکنید و اجازه میدید کتک بخورن و بعدشم طرف پدرشونو میگیرید؟ اون بچه بیچاره چه گناهی کرده که از پدرش که باید پناهش باشه کتک میخوره و مادرشم میاد تقصیر رو گردن اون میندازه؟ اون بچههای طفلی مطمئنا الان بدترین حال دنیارو دارن
واقعا برای همسرتون متاسفم و نمیدونم چی بگم شماهم اگه ذره ای دل دارید و اون بچه هارو دوست دارید و واقعا مادرشون هستید نباید دیگه همچین چیزی رو تحمل کنید و هرطور شده جلوشون وایسید
واقعا تاسف آوره اصلا از شدت خشم و غم دارم گریه میکنم که بچههای بیچاره گیر همچین پدری افتادن و مادرشونم کاری نمیکنه
جای اینکه بگید دلم براشون کباب میشه جلوی کتک خوردنشونو بگیرید چطور میتونید اجازه بدید بچتونو کتک بزنن چطور ممکنه یه مادر بتونه همچین چیزیو تحمل کنه من که حتی شمارو نمیشناسم قلبم درد گرفته
شوهرتونو بفرستید روانپزشک صد در صد مشکل کنترل خشم دارن همچین آدمی اصلا نباید تو سیستم آموزشی باشه اصلا نباید حق بچه دار شدن داشته باشه وقتی نمیدونه با بچه چطور باید رفتار شه
واقعا باورم نمیشه همچین چیزیو حتی برای یک بار بیشتر هم تحمل کردین و آخرسر اومدید اینو اینجا نوشتید که چه کنم و حتی به فکر خودتون نرسیده که نباید اصلا اجازه همچین چیزیو بدید و بقیه هم بدتر از شما مسخره ترین چیزهارو گفتن
برای یه پرخاشگری به بچه میتونن بیان از بهزیستی بچه رو ببرن دیگه وقتی همش کتک بخورن که باید اون آدمو بستری کنن
امیدوارم حداقل بعد از خوندن این به خودتون بیاید که دیگه اجازه ندید یه مردی که نمیتونه خودشو کنترل کنه جگرگوشتونو کتک بزنه شما که به خیال خودتون نماز خون و … هستید چطور میتونید همچین چیزیو ببینید مگه شما به خدا باور ندارید الان اون بچه ها تا الان هزار بار به خدا شکایت شماهارو کردن حتی اگه یکم هم بچه هاتونو دوست دارید نباید بذارید دست روشون بلند شه