2777
2789
عنوان

توردخدابه دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 81 پست
جامعه با کامله فرق داره مگه؟؟ آره همونی که استاد شجاعی میگه، ولی فکر کنم یکیه ولی بازهم بپرس مطمئن ب ...

اره فرق داره من کامله دارم ولی همه ی دعاهارو نداره حالابازهم نگاه می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدامن نمی دونم چرامیگن خانما غرغر می کنن دلم‌میخواد فیلم بگیرم من اصلا بلدنیستم غربزنم ولی مداااا ...

من آرزومه مثل شما باشم  اما از بچگی تا الان جایی که سروصدا و دعوا باشه اعصابم خراب میشه حتی شده اون مکان رو ترک کنم

خوبه از تحربیاتم دستت میاد خیلی نکته من باردارم نمی‌کشم تا حدی هم راضی کردم برا کار دوم، ان شاالله س ...

اره بابا به روز من نیافتی مواظب باش من هرچی شل گرفتم سفت خوردم مخصوصا توی تربیت بچه خیلی اثرمنفی داره 

من آرزومه مثل شما باشم اما از بچگی تا الان جایی که سروصدا و دعوا باشه اعصابم خراب میشه حتی شده اون ...

مثل من باشی؟؟؟؟!!!خدانکنه من زیادی بسازم  ازم سواستفاده میکنن دیگه خودم گم شدم برای خودم

راستش تازه کتابو گرفتم فرصت نکردم درست بخونم اما فهرست رو نگاه کنین ببینین کدوم بدرد نجات از این شرا ...

ندارم کتابشو می زنم نت ببینم میاره خیلی ازتون سپاسگزارم برام دعا کنید  خدا (واجعل  له مخرجا )برام ایجادکنه  

مثل من باشی؟؟؟؟!!!خدانکنه من زیادی بسازم ازم سواستفاده میکنن دیگه خودم گم شدم برای خودم

اینکه اقتدار همسرتون جلو بچه ها حفظ میکنین عالیه اما تو خلوت خودتون بهش گوشزد کنین که از این برخوردش راضی نیستین بگین نمیخوام جلو بچه ها چیزی بگم حرمتت شکسته شه اما دوست هم ندارم بچه ها فکر کنن حامی ندارن و هرجور دوست داری میتونی رفتار کنی باهاشون

یا هرجمله ای که میدونین گارد نمیگیره

یکی از کاربرا کانالی تو ایتا معرفی کرد خیلیا راضی بودن رابطشون باهمسرشون بهتر شده بود و......خواستین درخواست دوستی بدین براتون بفرستم لینکش