2777
2789
عنوان

توردخدابه دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول باشه،التماس دعا،کتاب صحیفه کامله سجادیه رو بگیرین حتما

کامله رودارم منظورتون جامعه است که استادشجاعی تاکید می کنن ؟؟؟امشب داشتم سوره فتح رومیخوندم که یهو بابچم ناجوردعواکرد نفهمیدم چی خوندم  

مدام شربت خاکشیرمیدم ولی چشم اسفرزه هم امتحان می کنم

قاطی نکن، یه مدت اسفرزه تنها بریز تو شربت ببین تاثیری داره یا نه

احتمال زیاد صفراش بالاست براهمین شبها نمی‌خوابه یا دیر می‌خوابه

دارو صفرابر ترکیبی میگن عالیه طب اسلامی داره تاپیکم بخون و با درمانگر مجرب شهرتون مشورت کن

[QUOTE=388632649]تو برعكسش كن برو بيرون با بچه ها كاراي خونه هم هر چي رسيدي انجام بده نرسيدي هم بذار ...

اتفاقا میرم‌بیرون هرشب بابچه هامیرم مسجد ولی خسته شدم به کارهای خونه ام‌ نمی رسم اگه نرم بیرون که هیچی دیگه ولی بیرون خونه فرصت تربیت بچه ها وندارم نمی تونم باهاشون بازی کنم مثلا دوسه ساعت مسجدیم من اونجاخادم هستم بچه هام‌پسرن تونستم مردونه نمی بینمشون یاخونه ی مادرم گاهی می برمشون بازاونحاهم جای تربیت و...نیست می خوام خونه باشم بابچه هام وقت بگذرونم روی اخلاق وتربیتشون کار کنم   

خدا توفیق صبر بهتون داده من اصلا حوصله شنیدن کل کل غر سروصدا ندارم

به خدامن نمی دونم چرامیگن خانما غرغر می کنن دلم‌میخواد فیلم بگیرم من اصلا بلدنیستم غربزنم ولی مداااااام  غر می‌شنوم گاهی میگم شایدچون من غر نمی زنم شوهرم این‌مدلی شده

کامله رودارم منظورتون جامعه است که استادشجاعی تاکید می کنن ؟؟؟امشب داشتم سوره فتح رومیخوندم که یهو ب ...

جامعه با کامله فرق داره مگه؟؟ آره همونی که استاد شجاعی میگه، ولی فکر کنم یکیه ولی بازهم بپرس مطمئن بشی

چون من یه صحیفه سجادیه گرفتم کوچیکتر بود رفتم بزرگش گرفتم آقاهه گفت این کاملش هست همه دعاهارو داره