2777
2789
عنوان

برخورد با دوست پررو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دوستای چندش و رواعصابیواقعا حق داری اذیت باشی مخصوصا با شرایطی که داری

حالا من یه بار دیگه باهاش حرف میزنم اگر کار نکرد زنگ میزنم به دوستش. میترسم همینجوری بشینم شوهرم تغییر کنه

کاش بلد بودم چی باید بهش بگم. احساس میکنم خیلی بهشون وابسته شده اصلا نمیتونه بذاره کنار

ازش بخواه فعلا که شرایط شما خاصه سمت دوستانش که دغدغه‌ای ندارند و درک نمیکنند نره. بعدا فرصت برای رفتو آمد هست

و کلا هم هر هفته اونم تنها روزی که هر دو میتونید کامل باهم باشید جالب نیست بکنه ماهی یکبار که هم اون لذت ببره از با دوستاش بودن

هم شما و بچه‌هاتون اذیت نشید

حالا من یه بار دیگه باهاش حرف میزنم اگر کار نکرد زنگ میزنم به دوستش. میترسم همینجوری بشینم شوهرم تغی ...

بنظرم زنگ نزن به دوستش

اینجوری شخصیت همسرت یوقت خرد میشه و احساس بدی میگیره

میگه هفته ای یه بار یا دو هفته یکبار اسمش رفیق بازی نیست

از همین شروع میشه.. کااش همون لحظه جاش پیام میدادی خانوم منم خونه ننشسته خودشو باز بزنه. داره برای من و بچه هام جون میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اگه شوهرت رفیق من بود مطمعن باش از شدت زن زلیلیش باش قطع ارتباط میکردم رفیق ماهم مث شوهر شما بود اخر ...

بهت برنخوره عزیز جان ها     برا امثال تو خانواده هنوز معنی نشده ک بخاهی بفهمی خانواده یعنی چی 

بنظرم زنگ نزن به دوستشاینجوری شخصیت همسرت یوقت خرد میشه و احساس بدی میگیره

آخه میدونی من بهش گفتم بکنش دو هفته یکبار و به دوستاتم بگو که هر هفته نمیتونی ولی بهشون نمیگه انگار خجالت بکشه یا نمیدونم شاید با حرفاشون بهش سرکوفت میزنن. میگه دیگه قرارامون دو هفته یکباره ولی میدونم هیچی بهشون نگفته. چون بازم هر هفته قرار تنظیم میکنن و هی میگن فلانی میای یا نه 

اگه شوهرت رفیق من بود مطمعن باش از شدت زن زلیلیش باش قطع ارتباط میکردم رفیق ماهم مث شوهر شما بود اخر ...

همون بهتر که قطعا ارتباط کنی

ولی خلقت پیداس چقدر خاله زنکی که تو سایت زنانه ای

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اسی دوست این مدلی میتونه اثرات بدی داشته باش و همسرت کلا بره سمت دوستاش و کم کم با حرفاشون دلسرد بشه نسبت به زندگیش، فکر کنه حق با اوناس 

کاش یجوری ارتباطش با اینا قطع بشه دیگ مسافرت بودید به چه حقی میگفتن عکس بده