2777
2789
عنوان

برخورد با دوست پررو شوهرم

1046 بازدید | 69 پست

شوهر من تو این ۴سال و خرده ای که ازدواج کردیم اصلا دوست و رفیق باز نبود. اصلا یکی از دلایلی که باهاش ازدواج کردم همین ویژگی مثبتش بود. تا اینکه عید بود یکی از دوستای دوره کنکورش به نمایندگی از دوتا از دوستای دیگش بهش زنگ زد و شوهرم گفت این دوستام سالی یه بار زنگ میزنن یادی از من میکنن و میخوایم یه چندساعت باهم بریم بیرون. بعد دیدم هفته بعدشم دوباره میگه میخوایم بریم بیرون. بعد از اون هر هفته میگفت بریم بیرون، البته بگم بیرون رفتنشون هم فقط میشینن تو پارک و پاسوربازی میکنند و میان. کار بدی نمیکنند. اما خب من خوشم نمیاد به نظرم هفته ای یکبار زیاده شاید شما بعضیاتون بگید اشکالی نداره اما خب هرکسی یه نظری داره من اینجوری ام .بعدشم من باردارم و یک بچه ۱ساله هم دارم سرکلاژ هم کردم و استراحت مطلقم. به همسرم نیاز دارم که آخر هفته کنارم باشه. در طول هغته هم مادرم و خواهرام کمک میکنند. دلیل دیگشم اینه که دوستاش از اینان که زیاد برای خانواده هاشون وقت نمیذارن.از نظر فکری فرق دارند با شوهر من و نگرانم که از نظر فکری رو شوهر منم اثر منفی بذارن خداییش شوهر منم خانواده دوسته و تو خونه کمکم میکنه و من واقعا قدردان زحماتش هستم و خیلی دوسش دارم. اما دوستاش تحت فشارش میذارن که هر هفته بیا بیرون....امروز هم گفت میخوام برم...من با ملایمت و متطقی باهاش حرف زدم که شرایطمون خاصه و بچه کوچیک داریم منم حامله ام و.... نرو اونم گفت باشه نمیرم. بعد اتفاقی رفتم تو گوشیش دیدم شوهرم گفته امروز نمیام باهاتون بیرون بعد دوستش پیام داده که : کل هفته داری برای زن و بچت جون میکنی، یعنی یه روز نمیتونی واسه خودت وقت بذاری....مطالعات میگن مردا باید هفته ای یه روز را با دوستاشون بگذرونن....!

واقعا ناراحت شدم از این طرز فکر. آخه مگه من که زنم دارم کل هفته واسه کی زحمت میکشم.

میترسم حرفاشون کم کم رو شوهر من اثر بذاره .شوهر منم یه کمی مهارت های اجتماعیش ضعیفه و نمیتونه درست جلوی حرف دیگران وایسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما حق نداری این تصمیم رو برای همسرت بگیری حالا خود این بدبخت جرعت دارع به شما بگه نرو بیرون بخدا میکشیش اگه بگه قشنگ معلومه گرفتیش زیر سیطره به هرحال اونم به رفیق نیاز داره

اگه عاقل باشه حرف اونا روش تاثیر نمیزاره ولی شوهر من با همه یه عاقلیش و خوبیش یه وقتایی حرف دیگران روش اثر گذاشته جالب این جاست به قدری پشیمون شده که پیش من گفته به عنوان مثال ما اصلا برای خانم مون حرف نمی‌زنیم از بیرون یا هر چی ما بگیم همونه بعد متوجه شده که دروغ گفتن 🤭

یه ۵ساعت تقریبا

تو الان احتیاج داری بهش.از نگرانیت بهش بگو.مثلا بگو دوس ندارم چون خانوادشون گرم نیس خانواده توام سرد کنن.الان نگو ک فک کنه پیامکو خوندی .وسط هفته باهاش حرف بزن.اگه گفت ن اونجوری نیستن و فلان.بگو خوب منم انسانم و دوست و رفیق دارم.ی سری هاشون ک حس میکنم حسادت دارن و ب چهارچوب خانواده احترام نمیزارن سعی میکنم کمرنگشون کنم

سلام شما حق نداری این تصمیم رو برای همسرت بگیری حالا خود این بدبخت جرعت دارع به شما بگه نرو بیرون بخ ...

شما که مرد هستی مخاطب من نیستید ببخشید یه خانم درک میکنه استراحت مطلق و بارداری یعنی چی اونم با یه بچه ۱ساله

تو الان احتیاج داری بهش.از نگرانیت بهش بگو.مثلا بگو دوس ندارم چون خانوادشون گرم نیس خانواده توام سرد ...

یعنی اصلا به روی خودم نیارم که خوندم پیامشو ؟ آخه من هیچوقت سر گوشیش نمیرم. رفتم تقویم را نگاه کنم ایتا رو صفحه باز بود دیدم