2777
2789
عنوان

برخورد با دوست پررو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم درست میگی. منم باور کن همینجور براش توضیح دادم. امروز حرفمو قبول کرد حالا موندم برای هفته ...

بهش بگو من تو رو میخوام نه هیچکس دیگه‌ایو

چند بار در هفته بهش بگو به حضورت نیاز دارم میخوامت و آمادش کن برای آخر هفته

ممنون از همه .یکم آروم شدم فکر کردم من حساسیتم بی جاست. سعی میکنم از راهنمایی هاتون این هفته استفاده کنم. شایدم به قول دوستمون باید همون وقت از طرف شوهرم به دوستش پیام میدادم. البته هنوزم میشه اینکارو‌کرد 

آره عزیزم درست میگی. منم باور کن همینجور براش توضیح دادم. امروز حرفمو قبول کرد حالا موندم برای هفته ...

ببین میتونی بهش بگی طی هفته که خانواده ت هستن اون بره با دوستاش وقت بگذرونه نه آخر هفته

شوهر من استخر بخواد بره کوه بخواد بره طی هفته میره تعطیلات نمیره

ولی من دستشو جوری باز گذاشتم که سفر هم می‌ره ، خودم هم میرم ولی پر تکرار نیست ، این یعنی اگر میخواد از تایم خانواده بزنه باید محدود باشه  

باید بشینین با هم حرف بزنین به یه نتیجه ای برسید که جفتتون هشتاد درصد از نتیجه راضی باشید یه کم تو از موضع خودت کوتاه بیا یه کم اون مثلا اگر مادرش حرصت نمیده میتونی اینجا رو انعطاف به خرج بدی وسط هفته به جای شوهرت مادرش بیاد اون بره تفریح ، می‌دونم راحت نیستی ولی به هر شکلی که میتونی 20 درصد از موضع خودت فاصله بگیر که اون هم همین کار رو بکنه 

میتونی مستقیم از این جمله استفاده کنی که من نیاز تو رو میفهمم من 20% از موضع خودم پایین میام تو هم 20% از موضع خودت پایین بیا به نتیجه ای برسیم که هر دو تا مون راضی باشیم بعد گزینه های شدنی رو مطرح کنید به توافق برسید نباید چیزی رو تحمل کنید تحمل کردن رابطه رو تخریب می‌کنه با هم تعامل کنید ان شاالله حل میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

نکنه یه وقت به دوستاش پیام بدی چون انگار کشتیش و ازت دور میشه با زبون خوش بگو تو محترمی کسی میبینه و خوبیت نداره برا داداش خواهرات و بچه هاشون حتی ازدواجشون اثر بد داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .