مادرم من میتونه یه درس عبرتی باشه برا همه اونایی که قبل بلوع فکری ازدواج میکنن
۲۴ساعتتتتتتتتتتتتتت جیغ و داد میکنه اذیت میکنه
باهامون عین سگ رفتار میکنه با اینکه اذیتش نمیکنیم
ولی روزی ۱۰بار به ۶تا خواهراش زنگ میزنه با یه لحن قشنگ و مهربونی حرف میزنه انگار کلا یکی دیگس
برا خواهر برادراش و مامانش انقد مهربونههههههههه که نگمممم
مادر من ۴۸سالشه
ولی عقلش از بچه ۲ساله کمتره ، یه آدم به شدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بی مسیولیت، روانی ، بی تربیت، بی ادب و بی فرهنگه
باور کنبد روزگارمونو سیاه کرده ، بیچاره بایام ۲۴ساله داره این زنو تحمل میکنه ، ۲بار تا پای طلاق رفتن ولی نگرفتن
من تابستونا تو حال میخوابم ( اتاقم خیلییی گرم میشه )
ساعت ۶صبح میبینم به طرز خیلیییی فجیعی و با سر و صدا داره ظرفارو جابجا میکنه و با خودش حرف میزنه و دعوا میکنه ، بهش میگم یواش تر بکوب به هم طرفارو ، میگه تو خفه شو ، ایشالله بدبخت بشی
یا مثلا دیدم خواهر ۱۰سالم دلش درد میکرد ، افتاده زمین بچه داره از درد به خودش میپیچه ، اومده داره فوشش میده ، سرزنشش میکنه، بهش میگه مردشورتو ببرن
یا مثلا من بارها شده از دانشگاه اومدم از صبح تا عصر نه صبحونه خوردم نه نهار تا اومدم غذا بخورم ، دقیقاااااااا همون دقیقه که دارم غذا میخورم غر میزنه ، فوش میده ، کوفتم میکنه یا مثلا یه بار غذارو از زیر دستم کشید ،گفت شام نمیخوام درست کنم
یا مثلا خیلیی کثیفه، اونروز با بابام داشتیم اتاقارو مرتب میکردیم ، کمدارو دادیم جلو باورتون نمیشه. هررررررررچی اشغال و وسیله زیر دستش اومده پرت کرده پشت کمد
سر و وصعش کثیف، رد میشه از کنارم شلوارش بوی وحشتناکی میده
اخلاق و فرهنگ و ادبشم که نگم
ما پنجره هامون رو به پاسیونه، اونجا صدا بلتد باشه حتی حرف عادی پخش میشه کل ۵طبقه میفهمن ، میره اونجا اسم منو صدا میزنه الکی فوش میده هاااا، هم منو هم خواهرمو
یا مثلا بهم میگه من میرم بیرون غذارو درست کن ، غذارو درست میکنم ، برمیگرده میاد کلیییییییی غر میزنه میگه جرا ظرف کثیف کردی
نمیگه من دختر بزرگم، خیر سرم دم بختم این دختر ، فوشش ندم ، داد نزنم ، اسمشو صدا نزنم
حتی قبل نامزدی ام همین بوده ، بابام فهمیده بود چطور ادمیه، منتها ۷تا دختر بودن ، اینم اولیش بوده ، بابام دلش میسوزه ، میگه گفتم خاطره بد نمونه از اولین شوهر دادن دخترشون تو ذهن بابا مامانش ، اینه که باهاش ازدواج میکنه
کاری کرده از زندگی سیر شدم
از ۱۲سالگی به خدا سمگقتم خدایا آیت الکرسی میخونم فقط من بمیرم ، ولی نیمردم تا الان که ۲۳سالمه
الانم آرزوی مرگ دارن. روانیم کرده زنیکه بی فرهنگ
قبولم نمیکنه مشکل داره ، میگم بیا بریم روانپزشک میگه تو خفه شو، روانی عقده ای ، ایشالله بدبخت شی
صبح بلند شدم میبینم بالاسرم داره با مبل دعوا میکنه ،
ترکیب روانی بودن و بی فرهنگ بودن و کثیف بودن
امیدوارم روز خوش نبینه تو زندگیش
چون فقط برای ما اینطوریه
قسمتون میدم به پاتون میفتم تا زمانی که به بلوغ فکری و اجتماعی نرسیدید ازدواج نکنیدددددددددددددددددددد
حتی اگه ازدواج کردید بچه دار نشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد