2777
2789
عنوان

آقایون تشریف میارین

603 بازدید | 72 پست

شما اگه دوست دخترتون بهتون پول قرض بده حس بد میگیرین؟

من دوست پسرم این ماه خیلییی بد بیاری آورده خیلی اذیته

بهش پیشنهاد دادم گفت دیگه اگه واقعا نیاز شد بهت میگم

حس بد میگیرین؟

دیگه به روش نیار 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ensanbashim‍ داداش جواب بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه به روش که نمیارم

ادم از هرکی پول قرض بگیره حس بد میگیره کلا رو انداختن به دیگران واسه پول ، خیلی سخته

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بله، خیلی زیاد....... کل ذوق ما آقایون اینکه دختر مورد علاقمون بگه پول میدی؟؟..... (چه قدر حال میده😁😂من که لذت میبردم براش چیزی میخریدم، حس مرد بودن میکردم) البته ترکم کرد...... 

ولی خب یک زمانی گفت بهت پول بدم، خیلی بهم برخورد...... حس کوچیک شدن کردم......