2777
2789
عنوان

آقایون تشریف میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 72 پست
ن بابا دشمنتون شرمنده بخاطر کاربریتون گفتم ک با پروفتون متضاد بود....

خواهش میکنم.الانم که مشکی کردم کامل فعلا تایید نشده

واس شما هنوز همونجوره ؟

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا بیا ی کراش بزنم روت ی کشور از دستت راحت شن😂😂😂

نیاز به کراش زدن نیست تو به هر مردی نزدیک بشی فاتحه ش خوندس از این پاچه گرفتنات پیداس بعدشم گفتم کامنتمو ریپ نزن یکم عزت نفس داشته باشه بچه😂

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

بله هنو یه خانومه با قلب رو پیرهنش...تا تایید شه طول میکشه یمقدار

مرسی.اینم از شانس من.فک کنم چون خیلی وقته نبودم...

از شما هم ممنونم مرسی

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

واس همه کسایی ک پروف نداشتن انتخاب کردن...خواهش میکنم

،😅دستشون درد نکنه

با این انتخابشون

@ensanbashim‍ داداش جواب بده

آبجی مشکلی نداره اگ شرایط مالیش داره بلاخره باهم هستن لحظات دارن سپری میکنن باهم ،کمک کردن بفکر بودن درک کردن هم کاری اصلا به جنسیت ها نداره کار به انسانیت ها داره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آبجی مشکلی نداره اگ شرایط مالیش داره بلاخره باهم هستن لحظات دارن سپری میکنن باهم ،کمک کردن بفکر بودن ...

افرین داداشم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂