2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

193 بازدید | 28 پست

سلام دوستان .پسر ۶ ماهه من شبا خیلی بد میخوابه هر یک ساعت بیدار میشه .حسابی سیرش میکنم ولی بازم بیدار میشه.کلا خودم نمی خوابم.میشه کمک کنید بگید چی کار کنم بیشتر بخوابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مشکلش حل بشه یعنی اول باید بفهمی چی باعث میشه نتونه بخوابه.دل درد دل پیچه رفلاکس بعدم برطرفش کنی. دختر منم 6 ماهش همینطوره بعضی شبها بدتر بعضی شبها بهتر. ممکن به خاطر دندون درآوردنم باشه. صبوری کن ایشالا این روزهاشونم میگذره.

باید مشکلش حل بشه یعنی اول باید بفهمی چی باعث میشه نتونه بخوابه.دل درد دل پیچه رفلاکس بعدم برطرفش کن ...

رفلکس داره ولی دارو میخوره.شبا بیدار میشه شیر میخوره تقریبا ۵ دقیقه بعد میخوابه

سرش بالاست. تو کریر میخوابه

دختر منم رفلاکس داره زیر تشکش بالشت گذاشتم رو تخت کنارم میخوابه. چون شبها باید ازادانه تکون بخوره وگرنه کلافه میشه. امتحان کن ببین بیرون کریر چطور میشه

رفلکس داره ولی دارو میخوره.شبا بیدار میشه شیر میخوره تقریبا ۵ دقیقه بعد میخوابه

خب عزیزم اونجوری که خوب. بیدار شه شیر بخوره دوباره بخوابه. طفلی معده اش کوچیک زود سیر میشه زودم گشنه اش میشه. دختر من بیدار شه مراسم داریم  

خیلی هم بد قلق شده میگه همش با من بازی کنید .حوصلش سر می ره.من به هیچ کاری نمی رسم.شما چه طوری بچرو ...

من غلام حلقه به گوششم خونه واشپزخونه و خونه تکونی و همه چی ام تعطیل فقط باهاش بازی میکنم و به حرفشم. نمیتونم یه آرایشگاه برم. الانم که خوابه رو پام که اگه یه موقع خواست بیدار شه تکون بدم دوباره بخوابه