2777
2789
عنوان

دختر جوون و پسر سن بالا😳

324 بازدید | 31 پست

خیلی برام سوال شده

ی مورد هست دختره ۱۹ سالشه پسره ۳۴ دوتاشون هم پولدار و خوشگل و همه چی تموم چی میشه ک یه دختر جذب کسی میشه با ۱۵سال اختلاف سنی؟طبیعیه واقعا؟ لطفا نگید سن یه عدده و توجیح بیخود نیارید

خیلی ذهنم درگیر شده و نگران شدم براش

پسره ب نظر بد نمیاد ولی چرا تا الان ازدواج نکرده؟

مگه هم سن چشه آخه؟؟😶😐

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

سلام سیسی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا خوشمزه خور شدن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

مامان و بابام ۱۱ سال اختلاف سنی دارن😂بابام ۳۰ سالش بود ازدواج کرد مامانم ۱۹😄

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

مامان و بابام ۱۱ سال اختلاف سنی دارن😂بابام ۳۰ سالش بود ازدواج کرد مامانم ۱۹😄

بابا دوران اونا طبعی بود بعدشم ازدواج بوده ن دوستی اینم الان این دوره

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

بابا دوران اونا طبعی بود بعدشم ازدواج بوده ن دوستی اینم الان این دوره

آهان😂😂

تو مدرسه ما یه چیز روتینه🗿😂

نصف دخترا با یکی با اختلاف سنی زیاد نامزد آن یکییییییی که امسال حامله بود 

منم اصلا نمی فهمم والا ولی از اونجا که می گی پول دارن هر دو نمی دونم سنتی نبوده ازدواجشون؟

بعضی ها دوست دارن مرده بزرگ باشه ازشون