2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست
قدمش مبارک باشه زندگب ادما چقدر باهم متفاوته من همش میگم تو ابن وضعیت ایران کار اشتباهی کردم باردار ...

ممنونم عزیزم 😘 ایشاا... نی نی شما هم به سلامتی دنیا بیاد .

من فکر کنم ۱۰روز بود زایمان کرده بودم جنگ شد . نی نیم پسره . همش میگفتم و میگم یعنی ۱۸سال دیگه سن سربازی پسرم بشه جنگ تموم میشه ؟ این سربازای شهید رو میبینم گریه ام میگیره . طفلیا خیلی مظلوم پر کشیدن😭

ولی چه میشه کرد زندگی جاریست . با خبرای بد نباید به خودمون استرس وارد کنیم که ‌.خصوصا شما که بارداری . 

من تو بارداری همش سعی کردم شاد باشم . آهنگای شاد گوش بده . کلیپ نی نی های جذاب ببین . کم کم اتاقشو بچین هرروز نگاش کنی ذوق کنی . و حتما حتما حتما هرماه از خودت عکس بکیر که تغییراتت رو ثبت کنی .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم 😘 ایشاا... نی نی شما هم به سلامتی دنیا بیاد .من فکر کنم ۱۰روز بود زایمان کرده بودم جنگ ...

کاش منم یکم روحیه شمارو داشتم من خیلی بی انرژی و انگیزه ام

اتاق نداره بچم خونم یه اتاق داره فعلا 🥺

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

گروه تلگرام اقدام به بارداری دارم خاستی درخاضت بده اضافت کنم

عزیزم اقدام به بارداری یا مادران بارداره؟

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

کاش منم یکم روحیه شمارو داشتم من خیلی بی انرژی و انگیزه اماتاق نداره بچم خونم یه اتاق داره فعلا 🥺

خب نوزاد خیلیم به اتاق احتیاج نداره . همون نوزادی هایی که باید بخری رو تو یه قفسه ای چیزی باید بچینی ، اونارو از الآن خورد خورد بخر کلی ذوق میکنی . 

راستی‌ یه تجربمو بهت بگم برو دیجی کالا هم قیمتارو ببین . من ۹۰ درصد وسایل بچه رو از دیجی کالا خریدم . تو بازار و سیسمونی فروشی ها خیلی قیمتا بالا ترن ‌.

سلام عزیزم بی حال و کسل و بی‌انگیزه از آدما خوشم نمیاد همش دوس دارم خونه باشماشتها به هیچی هم ندارمد ...

سلام فداتشم هنوز جنسیت نمیدونم

اره خدایی با بچه که خیلی سخته من بچه اولمه

همش میترسم افسردگی باشه روی روح بچه اثر بذاره😢

خب نوزاد خیلیم به اتاق احتیاج نداره . همون نوزادی هایی که باید بخری رو تو یه قفسه ای چیزی باید بچینی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم چشم❤️

سلام فداتشم هنوز جنسیت نمیدونماره خدایی با بچه که خیلی سخته من بچه اولمههمش میترسم افسردگی باشه روی ...

من خودم حدودا افسردگی گرفتم ولی خب یه مشکلاتی 

تو زندگیم داشتم انگار بعد بارداری پررنگ تر شد

منم بچه اولمه خیلی ویارم بده شغلم و از دست دادم بخاطر بارداری 

میخواستم ادامه تحصیل بدم کنسل شد و کلاسم میرفتم اونم

کنسل شد بعد همش حالت تهوع و بی‌حالی و سردرد 

بعدم در آخر اون جنسیتی که میخواستم نشد😓

من خودم حدودا افسردگی گرفتم ولی خب یه مشکلاتی تو زندگیم داشتم انگار بعد بارداری پررنگ تر شدمنم بچه ا ...

عزیزم درکت میکنم همش سخته باید خیلی قوی باشی تا کنار بیای و از نو شروع کنی