2777
2789
عنوان

خانم های باردار میشه بیاین

234 بازدید | 44 پست

بیشتر پرانرژی هستین یا بیحال و خسته

من 14 هفته ام نمیدونم بی حالی و حوصلگیم طبیعیه یا افسردگی بارداری میشه راهنماییم کنید

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

سلام من نی نیم سه ماهشه بار دار نیستم ولی در طول کل بارداری فقط خواب بودم و افسردگی بسیااااااااررررر شدید داشتم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو بارداری با اینکه تهوع اذیتم می‌کرد ولی پرانرژی شده بودم .صبح ها زود بیدار میشدم صبحانه مفصل میخوردم . با اینکه آدمی بودم تا بعدازظهر میخوابیدم تو بارداری خوابم تنظیم بود . بعد همه جا هم میرفتم خودمم رانندگی میکردم .حتی روز زایمان خودم تا بیمارستان پشت فرمون نشستم 😄

سلام من نی نیم سه ماهشه بار دار نیستم ولی در طول کل بارداری فقط خواب بودم و افسردگی بسیااااااااررررر ...

مبارکه 😍افسردگیت چطوری بود رو نی نی تاثیر نداشت؟کی خوب شدی

من حوصله ام خیلی کم شده مثلا قبلا خرید دوست داشتم به خودم میرسیدم الان حوصله هیچیو ندارم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

ای خدا 😠دلم کاربریتو خواست باید فردا درست کنم 😉

😅خودمم هرروز میخوام

مبارکه 😍افسردگیت چطوری بود رو نی نی تاثیر نداشت؟کی خوب شدیمن حوصله ام خیلی کم شده مثلا قبلا خرید دو ...

افتضاح افتضاح . از بچم بدم میومد بدنیا اومد اصن حس مادرانه بهش نداشتم تا یک ماه بعد زایمان یهو خوب شدم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

من تو بارداری با اینکه تهوع اذیتم می‌کرد ولی پرانرژی شده بودم .صبح ها زود بیدار میشدم صبحانه مفصل می ...

من بیرون میرم سردرد میگیرم از گرما و الودگی هوا

انرژیمم خیلی کمه

شما از بارداریت خیلی خوشحال بودی حتما که انرژی داشتی 🥺

من باردارم همش بی حالمسرگیجه دارم بی حوصله م

منم🙄پس افسردگی نیست؟حال روحیت چطوره ؟

افتضاح افتضاح . از بچم بدم میومد بدنیا اومد اصن حس مادرانه بهش نداشتم تا یک ماه بعد زایمان یهو خوب ش ...

خداروشکر که خوب شدی بعضیاخوب نمیشن