2777
2789

نه خوشم نمیومد هنوزم 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره.... من از شوهرم خیلی بدم میومد...😂از نظرم ادم خودشیرینی بود.. چهرش رو دوست نداشتم و... 

ولی الان یکجوری عاشقشم که بااینکه نه ماهه باردارم و دارم از گشنگی میمیرم منتظرم اون بیاد باهم غذا بخوریم تنهایی نمیخورم 😂😂

مامان و بابام ...

مادرم می‌گفت از چهره بابام خوشش نیومد چون لاغر بود ...

اما واقعا الان که ببینی عاشق هم هستند ... بابام حتی فامیل های بقیه یادش نمیمونه اما محاله که تولد بچه ها و خانمش رو فراموش کنه ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اره.... من از شوهرم خیلی بدم میومد...😂از نظرم ادم خودشیرینی بود.. چهرش رو دوست نداشتم و... ولی الان ...

چه خوب .خوشبخت باشید همیشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

کاش یکم بیشتر تایپ میکردی

خانوادگی کلا ازدواج سنتی هستیم اولش خب قاعدتا اون علاقه و عشقه بین هیچکدومشون نبوده شاید یه ذوقی بوده

خداروشکر جدایی هم نداشتیم تا الان

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

مامان و بابام ...مادرم می‌گفت از چهره بابام خوشش نیومد چون لاغر بود ...اما واقعا الان که ببینی عاشق ...

من گفتم مامان خب پس چرا قبول کردی میگفت اخه چشاش رنگی بود😭😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨