2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 31 پست
چه خوب خدا حفظشون کنه

ممنونم خوشحالم که واقعا تو همچین خانواده ای به دنیا اومدم ...واقعا تو خانواده خداروشکر ارومیه به دنیا اومدم و بزرگ شدم.... برعکس متاسفانه مادربزرگم هیچوقت شوهرش رو قبول نکرد و تا آخرین لحظه با هم جنگ داشتند .. بنظرم همه چی بستگی به خودم آدم داره .... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

من گفتم مامان خب پس چرا قبول کردی میگفت اخه چشاش رنگی بود😭😂

چه جالب چشم های بابای منم رنگیه 😂😂😂😬

مامان منم خواستگار زیاد داشت ... پسر عموش که عاشقش بود 😂😂اما بابا بزرگم قبول نکرد ... 

اما نفهمیدم چرا بابامو انتخاب کرد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقته ازدواج کردین

۱۱

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ممنونم خوشحالم که واقعا تو همچین خانواده ای به دنیا اومدم ...واقعا تو خانواده خداروشکر ارومیه به دنی ...

دقیقا آدم خودش تعیین می‌کنه بجنگه یا عاشق بشه .بعضی وقتا باید رها کرد و با جریان پیش رفت 

چرا دوسش نداری

اوایل به خاطر ظاهرش الان به خاطر اخلاقش

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

بچه هم داری

اره

من خاستگاری که اومد همسرم اولش برام فرقی نمی‌کرد ولی موافقت دو طرفه شد با این ازدواج بیشتر هم به خاطر شناختی که از هم داشتن خانواده ها و تو تحقیقات چیز بدی به چشم نخورده بود بعد تو خواستگاری رسمی یکم نرم تر شدم و دو سه روز بیشتر طول نکشید بعد خواستگاری رسمی تا عاشقش بشم😬

حتی یادمه خون آزمایش رفته بودیم من و اون با هم راحت نبودیم استرس هم داشتیم شمارمو پرسید یادم رفته بود شمارمو اون شمارشو داد گفت زنگ بزن منم تک زنگ زدم شمارم بیفته براش بعدشم جلسه مشاوره قبل ازدواج که تموم شد روم نشد زنگ بزنم بهش همین طوری علاف مونده بودم ولی شب که شد پیامک هامون شروع شد و از طرف اون هم شروع شد و خلاصه اینکه دو سه روز بعد منم کلی عاشقش شدم خودش می‌گفت من از همون جلسه اول دیدمت عاشقت شدم 

تو خاستگاری هم بار اول بود همو می‌دیدیم من تو خاستگاری هم چند ثانیه کوتاه نگاش کردم روم نمیشد طولانی زل بزنم بهش اما اون مستقیم زل زده بود تو چشمام 🤣

حتی وقتی تو جمع بودیم 🤣

الان هم خداروشکر با اینکه ازدواج کردیم دیگه حسمون از همه کم نشده تازه بیشتر هم میشه روز به روز 

تو دوره نامزدی هم یخمون هنوز وا نشده بود 

عقد که کردیم کم کم راحت شدیم با هم 

اما خب من ازدواج سنتی ناموفق هم تو خانواده خودم اتفاق افتاده و صمیمیت و علاقه ای هم ایجاد نشده و آخرش به جدایی و اختلاف ختم شده اون صمیمیت و علاقه خیلی مهمه تو رابطه نصف بیشتر مسائل رو این دو مورده حل میکنن من خودم به وضوح اینو حس کردم هم تو زندگی خودم هم تو زندگی فرد نزدیک به خودم که ازدواج سنتی ناموفق داشت 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دقیقا آدم خودش تعیین می‌کنه بجنگه یا عاشق بشه .بعضی وقتا باید رها کرد و با جریان پیش رفت

آره من بعضی وقت ها مقایسه میکنم ... خب مادربزرگ طرف مادری با مادربزرگ طرف پدری هر دو تو سن کم همون ۹ سالگی ازدواج کردند ... اما مادربزرگم طرف پدری همیشه سعی می‌کرد از زندگیش لذت ببره ..و خاطرات زیادی از خودش تعریف میکرد 🤣🤣مثلا اینکه یکبار مادرشوهرش رو سوزونده ... با اینکه رنج و درد هم کم نداشت شوهرش رو از دست داد در حالی که هشت تا بچه قد و نیم قد داشت... دو تا پسراش وقتی ازدواج کردند و بچه دار شدن فوت شدند اما قوی موند...

ولی مادربزرگ طرف مادری راستش یادم نمیاد خاطراتی از دوران جوانیش بگه .....

من خاستگاری که اومد همسرم اولش برام فرقی نمی‌کرد ولی موافقت دو طرفه شد با این ازدواج بیشتر هم به خاط ...

بمونید برا هم .جدایی تو ازدواج عاشقانه هم پیش میاد عشق به نفرت تبدیل میشه .هیچ تضمینی نیست که بگی کدوم پایدارتره.ازدواج سنتی دیدم به مرور عشق به وجود اومده و هرروز بیشتر هم شده .نمیشه همه ازدواج ها عاشقانه شکل بگیره 

بمونید برا هم .جدایی تو ازدواج عاشقانه هم پیش میاد عشق به نفرت تبدیل میشه .هیچ تضمینی نیست که بگی کد ...

آره حرفتو کاملا قبول دارم و اطرافم هم دیدم اینجوری 

ولی خب اکثرا فک میکنن هیچ علاقه ای تو ازدواج سنتی شکل نمیگیره و زندگی سختی خواهند داشتون از قبل شناخت و علاقه نسبت به هم نداشتن به قولی رل بودن 

اما این چیزا بعد ازدواج هم می‌تونه اتفاق بیفته 

البته برا همه نه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره حرفتو کاملا قبول دارم و اطرافم هم دیدم اینجوری ولی خب اکثرا فک میکنن هیچ علاقه ای تو ازدواج سنتی ...

ازدواج همون هندونه سربسته س و هرکسی یه قسمتی داره و به یه شکلی یا خوشبخت میشه یا نمیشه .ولی خب من همیشه بین جبر و اختیار موندم که زندگی دست خودمونه یا واقعا قسمت دخیله

ازدواج همون هندونه سربسته س و هرکسی یه قسمتی داره و به یه شکلی یا خوشبخت میشه یا نمیشه .ولی خب من هم ...

به نظر من یه جاهاییش دست خودمونه ولی یه جاهاییش هم قسمته 

دیدی گاهی یه چیزو میخای هی تلاش میکنی نمیشه؟

شاید بشه اونجا اسمشو گذاشت قسمت

مثلا هی تلاش میکنی بری جای خاصی اما هر بار که اونجا میخای بری یه اتفاقی می افته و رفتن کنسل میشه اتفاقی که اتفاق افتادنش دست خودت نبوده مثلا مهمون سرزده