2777
2789
عنوان

ریزش مو

194 بازدید | 8 پست

سلام 

من ۱۸ سالمه و تقریبا ۲.۳ سالی میشه ریزش شدید گرفتم موهام قبل ریزش یک متر و نیم بود بعد ریزش کم کم کوتاه شد تو این چند سال هر دکتری رفتم و هزار نوع دارو مصرف کردم و نتیجه نگرفتم هزار نوع آزمایش دادم هزار نوع ویتامین و اینا مصرف کردم هرجایی رفتم گفتن به خاطر مشکل اعصابه و … دیروز رفتم یه دکتر دیگه که خیلی تعریفشو میکردن و خیلیا نتیجه گرفته بودن منم رفتم و اون بهم گفت یه نوع ریزش دارم که الان اسمش یادم نیست و برام قرص اسپیرولاکتون ۱۰۰ که صبح نصف قرص و شب هم نصف دیگه‌شو باید بخورم با شامپو کیمانازول ۲ درصد که حداقل هفته‌ای ۲ یا ۳ بار باید به موهام بزنم و ماینوکسیدیل ۲ درصد که سرم هستش و صبح یک بار یک سی سی و شب قبل خواب یک سیسی باید بزنم تجویز کرد برام و گفت به مدت ۳ برات نوشتم بعدش بیا ولی حداقل این نوع درمان شاید ۲ یا ۳ سالی طول بکشه که نتیجه‌یه فوق العاده‌ای بگیری و ضمانت هم کرد. حالا منم خیلی تحقیق کردم و خوب بوده سوالم اینجاست کسی تاحالا اینارو مصرف کرده؟؟قرص اسپیرونولاکون رو تو دوره پریودی بخورم مشکلی پیش نمیاد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ریزشت رو هورمونی تشخیص داده 

اسپیرونولاکتون قرص تنظیم هورمون هست که ریزش رو کنترل و چربی پوست رو متعادل میکنه و موی زائد رو کم یا حتی قطع میکنع 

در کل هورمون زنانه رو زیاد و هورمون مردانه رو کم میکنه بله تو پریودی هم مصرف کن مشکلی نداره 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
ریزشت رو هورمونی تشخیص داده اسپیرونولاکتون قرص تنظیم هورمون هست که ریزش رو کنترل و چربی پوست رو متعا ...

خیلی ممنون 

ولی چرا آزمایش هورمون هم دادم منتها مشکلی نداشتم؟

خیلی ممنون ولی چرا آزمایش هورمون هم دادم منتها مشکلی نداشتم؟

گاهی وقتا عددهای آزمایش زیاد نشون نمیده وای از علائم و‌نوع ریزش دکترمتوجه میشه که هورمونیه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏