2777
2789
عنوان

تاحالا دیدید

489 بازدید | 13 پست

تا حالا دیدید آستولوژی غلط باشه مثلا الان خانه هفتم ۹۰درصد تو زحل یا کیتو هستش یعنی تاخیر وجدایی میاره این سیاره چرا تو گدشته هم اینجوری بوده و طلاق کم بوده این میتونه نشون دهنده این باشه که درست نیس؟

کسی تجربه داره که درست درنیاد تو آشنایان یا فامیل که همه گفتن باشن فلانیا نمیتونن باهم باشن ولی آخرش باهم زندگی کنن؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آسترولوژی مبنای علمی نداره

شبیه علمه، خرافاته

من که بهش اعتقاد ندارم

چطور ممکنه اخه موقعیت ماه و ستاره ها و سایر اجرام آسمانی بتونن آینده یک فرد یا یک ملت رو تشخیص بدن ، با منطق من جور درنمیاد

شمادنبالش رفتین ؟اخه چرا بعضیا میگن درسته بعضیا میگن ن

نه ولی طبق مطالب جزئی که راجبش دیدم و خوندم جوری نبود که بخواد بهش باور پیدا کنم یا انرژی خاصی ازش بگیرم، اینجور مسائل خیلی بستگی داره به اعتقاد و نوع دیدگاه اون فرد نسبت به اون مسئله

نه ولی طبق مطالب جزئی که راجبش دیدم و خوندم جوری نبود که بخواد بهش باور پیدا کنم یا انرژی خاصی ازش ب ...

ببین عزیزم منم اینو میگم میگن اونایی که تو دروه زحل قرار دارن تاخییری خب ولی از اون طرفم میگم یعنی قدیمیا که سازگاری زیادی داشتن اصلا یکیشون تو زحل نبود که اینقدر زود هم ازدواج همم طلاق نداشتن از اون ورم انسان خودش تو سرنوشتش نقش داره میتونه تغییرش بده ولی یکیا میگن درسته و...نمیدونم راسته یا ن یه کم سردرگم شدم دربارش