2777
2789
من خودم 18 سالمه پدر و مادرم از هم بیزارن از هم متنفرنننننننننننن روزی 100 بحث دارن باهم روزی 100 با ...

من دو تا خواهر دارم 

یکی ۲۰ یکی ۱۵ 

۶ سال پیش مامانم با سه تا بچه جدا شد 

خواهر کوچیکم که ده سالش بود اونموقع خیلی بی قراری می‌کرد 

بابامم پرش می‌کرد که باید به مامانت بگی برگرده 

ولی مامانم بررنگشت 

اگر برمیگشت ما الان با یه آدم معتاد که هر شب یا پارتیه یا خونه مامانش و هیچیییی هم خرج ما نمیکنه تو یه خونه بودیم 

ولی الان ( حالا من خیلی خبر ندارن هرروز چه اتفاقی میوفته چون ازدواج کردم ) وقتایی که میرم خواهرام واقعااا خوشحالن 

حتی خواهر کوچیکم درسشم خیلی بهتر شده 

کنار پدر و مادر بودن واقعا حس خوبیه 

ولی نه این که یه بابایی یا یه مامانی شبیه بابای من داشته باشی 

ببخشید طولانی شدعزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم 18 سالمه پدر و مادرم از هم بیزارن از هم متنفرنننننننننننن روزی 100 بحث دارن باهم روزی 100 با ...

وای اتفاقا منم از ترس همین هیچوقت نذاشتم مامان بابام بعد طلاق به هم برگردن

چون مطمئن بودم میخوام روح و مغزمو با بحث ها و تنفر هاشون نابود کنن

جدا شدن، دردسر های خودشو داشت ولی حداقل گوشم اسوده بود

من دو تا خواهر دارم یکی ۲۰ یکی ۱۵ ۶ سال پیش مامانم با سه تا بچه جدا شد خواهر کوچیکم که ده سالش بود ا ...

اخه من مدرم این مشکلا نداره مشکلش اینه اعصاب نداره فقط بی احترامی میکنه و کتک میزنه

من خوشم از پدرم نمیاد کتک مون میزنه و بی احترامی و... ولی من نمیخوام دشمن شاد بشه از اون ور بچه طلاق ...

اگه پدرت کتک تون میزنه که طلاق خیلی بهتره. تو همچین زندگی موندن آسیب زیادی می‌بینید 

من دو تا خواهر دارم یکی ۲۰ یکی ۱۵ ۶ سال پیش مامانم با سه تا بچه جدا شد خواهر کوچیکم که ده سالش بود ا ...

کاملا درسته

خانواده و حضور پدر مادر موقعی جواب میده که پدر و مادر محبت بینشون وجود داشته باشه 

وگرنه طلاق و جدا زندگی کردنشون به مراتب بهتره از یه خانواده بی محبت و سرد و از هم فروپاشیده

سر همه چی پدرم فقط بی احترامی میکنه فقط کتک میزنه سر کوچیک ترین مسائل ها

پس مامانت حق داره خودتو خیلی قاطی بحث هاشون نکن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...