2777
2789

تو که دیگه بچه نیستی عزیزم خواهرتم میتونین باهاش صحبت کنین که طبیعیه بعضی زندگیا اینطوری میشه دونفر نمیتونن باهم ادامه بدن رفتار شما خیلی رو خواهرتون تاثیر داره....البته خوب میدونم سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که دیگه بچه نیستی عزیزم خواهرتم میتونین باهاش صحبت کنین که طبیعیه بعضی زندگیا اینطوری میشه دونفر ...

اون از خداشه منم که میخوام جلو این طلاق و بگیرم

همیشه نه ، یه وقتایی زندگی دو نفر یعنی جنگ و دعوای دائمی تو محیط خونه . خیلی طلاق رو برا خودت بزرگ نکن الان خیلی از بچه ها تو شرایط شما هستن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ازاون بدتر اینه یکی از والدینتو از دست بدی دیگه هیچوقت نمیبینیش🥺🖤باز تو میتونی هرزمان خواستی بری ک ...

من خوشم از پدرم نمیاد کتک مون میزنه و بی احترامی و... ولی من نمیخوام دشمن شاد بشه از اون ور بچه طلاق خیلی سختی داره

عزیزم🫂

قشنگم شاید اینجوری بهتر باشه دیگه جنگ اعصابه توی خونتون رو تحمل نمیکنی

ولی فقط ازت یه خواهش دارم

اگه بنا به جدا شدن بود لطفااااا آیندتو تباه نکن و مراقب خواهرتم باش

آدمای زیادیو دیدم که بچه طلاق بودن و بعد از طلاق پدر و مادر کلا دچار انحراف شدن و فاسد شدن

به جبرانش جوری زندگی کن که همه کمبود ها و ناراحتی هاتو جبران کنه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اسی بچه طلاق بودن واقعا بد نیست یه بخشی از مشکلات زندگیت از بین میره مثلا اینکه هرروز با دعوا و کتک ...

چی بگم نمیخوام کسی بفهمه بچه طلاقم میرم دهم 

دقیقااااااا حالم از اونایی که به بچه طلاقا با ترحم نگاه می‌کنن به هم نیخوره

من خودم 18 سالمه پدر و مادرم از هم بیزارن از هم متنفرنننننننننننن روزی 100 بحث دارن باهم روزی 100 بار دعا میکنم طلاق بگیرن ولی معتقدن ی بچه کنار پدر و مادر تو هر شرایطی خوشبخت تره نمیدونم شاید حرفشون درسته شاید چون من طعم جداییو ازشون نچشیدم این حرفارو میگم..